[KPOP] 2018 KPOP討論區 (18)

1001 回覆
23 Like 6 Dislike
佢宜家個朵臭晒
一講錯少少野,人地就會好反感
反觀EXID
佢唱123算好聽嫁啦 本身teddy係作比佢 佢唱loser同really really先係世界級難聽
就算有成員病左咁耐冇活動都依加堅持分返咁多份
搵exid黎比點比
唔係話分係有問題
佢有問題個下係佢開口講出黎
我想問下前排YG咪有單辱華嘅 其實大陸係咪已經當冇左回事

咁啱喺B站仲見到有人話TWICE台獨 但YG單嘢現時已經好似冇人屌鬼咁 唔通一個人fing旗>一間公司拍片
強國剩係路過吧同注水站都已經踩到bp落地底 咁都叫冇左回事?
老闆娘出糧俾你地,佢話幾多就幾多啦
改名叫老闆娘和孩子們算啦
dancer們咋
冇準備好 就不如唔好唱啦
仲要ig 已經del咗道歉聲明 俾人當狗咁都仲追
唔知點解好好笑
踩bp=屌yg辱華 唔使辱華都大把人踩bp啦 平日周圍in左咁多人
我純粹好奇TWICE單嘢咁小事都仲有人屌 相反YG呢單應該觸發大量玻璃心既就冇乜人屌
子瑜事件發酵係近台灣大選,其實佢攞國旗fing嗰陣都唔係近期發生,只係被個台奸黃安搞大咗件事,同時黨都想畀個下馬威台灣人,無論邊個陣營選到,黨話你係台獨,你就係台獨,黨想郁台灣啲人就郁,對中國人嚟講呢啲係國內事務

但YG單嘢就可以上升到中韓兩國關係,例牌講吓傷害人民感情就算,官方無落力撥,亦唔想喺貿易戰外再辣火頭,咁無人撥咪無人提,新聞超過兩日已經係舊聞嚟啦
因為台灣勢弱,JYP同子瑜唔好彩
說出個重點來 素顏拍片道歉都唔接受 但接受個ig求放張記事簿嘅道歉 追星嘅魔力真係大
素顏拍片,對紙讀稿,表面係道歉,其實想國際間同情子瑜,等台灣可以用國際輿論拋返中國。嗰段片一出,班外國5毛即刻洗哂地,轉口風話國人太過份,唔係個個都咁諗,而台奸黃安最後都敗走
JYP個應對好

對子瑜變做受害者, 張個輿論壓力拋番畀中國, 亦同時令岩岩出道既TWICE個名畀全世界留意到當係宣傳..

不過子瑜就慘啲..

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞