脫髮救髮。食、幫買、植髮、織髮謬誤討論暨你問我答 (11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
印保可以試下去印度網上阿波羅藥房買 計埋運費都平 森x 保x堂好多
我唔知效果會唔會無咁好。但係我自己就一開始就食印保食左五年 都叫做keep到,雖然都係比人話髮線後
呢個阿菠蘿可以直寄香港?

呢隻?
11蚊港紙15粒,之後一開五,0.2mg 一日?
1mg 一粒一日已經唔洗切了
想問保記有無話幾點食好d 早餐前食定幾時都無乜所謂
屌你老母,食多一年再甩就一鳩野鏟光佢算
巴打, 我去阿波羅睇過佢個Shipping Policy, 佢寫住"International delivery is not available currently.", 可以點搞?
可能而家真係冇得運
食左4個月正保,真係生番好多。
同事問我仲乜好似多咗好多頭髮,都唔知點答
巴打 正保 1mg 定 5mg ?
正保得一款 1mg
睇普通科醫生就ok
無論係普通科定專科,都係望一望個額係咪m額同疏就可以判斷你有冇雄禿,之後處方藥比你
我現時醫雄禿既藥有
Fin 1mg,咪食多,1mg 係藥效最佳既份量
可以去元朗d藥房買印保,平過正保好多

Minoxidil,推薦上ebay買,平好多好多

其實呢d野係第一個post已經有,請自己爬左文先
咪撚信,雄禿現時醫學只係食
保康c 同minoxidil 證明有效
有臨床證明到本書所講既野有效既未信lor
唔係就只係空口說白話
小弟25歲已放棄治療
剷頭髮做軍裝頭算
點解會放棄,效果真係唔好?
同求攻略,定係420一盒算?
上森髮買啦 都唔貴其實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞