脫髮救髮。食、幫買、植髮、織髮謬誤討論暨你問我答 (11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
巴打有無tg?
https://t.me/ringoBB
我如果植都等到下年至得...
我同你情況一樣
2樣做曬,5個月之後m位明顯出左好多毛毛,再加上頭頂厚左d,都叫姐到m位!🤤
晚果次係咪滴完唔好洗頭住?
甩唔多係咪唔建議植髮
唔想食一世藥
外用有冇建議,例如有冇洗頭水,我個頭成日好油
想問下 買保康絲係咪一定要有醫生紙? 如果無咁有無巴打有代購介紹?唔該曬
我之前係上開森髮買副廠印保finpecia
但植完係咪一定要keep住食藥
如果你本身唔係甩頭髮 淨係為咗補天生m位應該唔使?
其實我唔識,我睇完個post 話保康絲keep到,又話m額係雄禿,所以想食下藥咁,我髮就植左架啦,不過都係岩岩植,無睇醫生直接去植,都係填番個額角咁。 咁話果隻所保 同保康絲 係一樣嗎?可唔可以講多少少,唔該曬
幫你植髮既醫生唔係應該教埋你嫁咩
睇黎都要見下醫生先
另外請問一般植完髮要幾耐先回覆返正常
同埋最短時間要幾時先可以正常返工見人
教左,不過係唔想成日番深圳間醫院拿藥,想係香港買
我岩岩植完,個醫生話植髮完20天到3個月內進入脫落期,3-6個月會隆續生長,9-12個月會睇到最終效果。
最短時間見得人,睇你做邊款囉,咁我做唔開刀果隻,要產光左後尾枕少少,大概4個手指位咁,咁 做完手術又話要4日內唔俾掂唔俾洗頭, 咁我諗有5日要困係度掛。我就請左10日假去抖,下星期一番工,咁個頭產到一弗弗都由得佢了,我同人講話個頭生野要產左茶藥算
睇咗獸醫 堅持唔開保康絲醫生紙比我
過六點再去買 政府工收左工
師兄係深圳邊間做
可以share下嗎?
係度講又變左賣廣告咁,同埋我岩岩先做完第5日,半年後得至同你講吧
但紅點未退係人都知有古怪
我紅點差不多退晒了,人地知咪由得佢,個頭我既
我有個fd佢忘了叫獸醫寫埋保記,但張醫生紙有diagnosis 架ma,藥房知道你買離唔係濫藥。所以佢同藥房佬講醫生寫小左保記,咁佢都照比你買既
有無巴打食適尿通?
以前睇醫生佢都係只開半年醫生紙
之後又迫你番去睇佢再開
睇下睇下搵到D藥房唔駛醫生紙就唔鬼幫襯佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞