脫髮救髮。食、幫買、植髮、織髮謬誤討論暨你問我答 (11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有冇人夾
我買三盒150粒裝
目標夾到10盒
tg: hkgwtw
食左藥一年都有時會甩幼毛係咪可以辦定身後事
台灣定大陸植?咁平既?
其實生頭髮唔關dht事
5%作用唔係block dht
而頭油多因為個人唔夠氣
但一講中醫就預左比人話冇根據
利申,食緊保記,治標不治本
治標不治本都係咁㗎啦
頂到溝到女結埋婚,到時剷光頭都得啦
隻藥服用2-5左右會開始冇效
把握黃金期改變生活習慣
J 毛仲粗同密過頭髮,見到都心酸
無效意思係指會倒退定無新作用?
Keep到當贏了
想問問有冇咩療程推薦,唔想食藥,又未去到要植髮
2-5年 有冇source睇下?
有咩洗頭水推介
仲差三盒
有冇人接收2017年買但未用過既
2個都仲有2 - 4個月就過期
1. FOAM 6 Month Supply Kirkland Minoxidil 5% Aerosol Hair Regrowth Loss Treatment (2019 July)
2. Minoxidil 6 Month Kirkland 5% Extra Strength Men Hair Loss Treatment Regrowth (2019 May)

有就TG
http://t.me/jthtse1
分開買都冇問題,畢竟就過期但中環/金鐘 交收
Foam 40蚊枝 (6枝一齊買2舊)- exp date 2019 7月
另一款20蚊枝 (6枝一齊買1舊) - exp date 2019 5月

有都係呃你
一樣咁用
植咗既頭髮唔會再受 DHT 影響
玩命,托朋友係印度買藥
1000 盧比150粒 姐係120港紙左右,好撚平⋯⋯

森保賣貴3倍幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞