脫髮救髮。食、幫買、植髮、織髮謬誤討論暨你問我答 (11)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
植唔植都要食
無得揀, 頭髮無價
我用左廿皮FUE 2次已經無乜donor剩但係仲係遠遠唔夠
一早識既話可能去搵FUT
問題嚴重既真係盡量唔好生...
日日都開post
有無人用過50惠 營養液 落頭髮到?
無爬文 唔好意思
點解會話一早揀fut好啲?
同問
上網search大把中英文網做比較, 基本上都係話
FUT比較能夠用盡啲safe donor同存活率高啲
到你嚴重既時候你都唔會care後面條疤, 唔好剪太短咪得
另外FUT平啲
不過當然我無做過FUT所以都唔知實際係點
但一般嚟講邊個嘅效果好啲?
有無巴打食緊藥但有時睪丸會隱隱地痛 唔係好痛 但有少少奇怪feel 但無扯起問題
係ebay買Kirkland minoxidil
Fedex打黎話海關充公左件貨
要我提供藥證先可以入口藥物
點撚搞
上面有留言有巴打食完會痛
你可以搵返
我之前買都無野
要提供import license 無就充公
咁係咪只可以硬食 無得退錢
我本身果pack都就用哂
而家買森髮果啲頂住先 貴足足一倍有多
咁大鑊,我都就用完
唔知咩事
海關都幾求尻其 以前一路買都無野
而家又話藥物唔可以入口 on99

有無巴打都試過上網買minoxidil比海關截左?
係咯唔知有無其他人中招?定係隨機抽中 check;?
不嬲都唔可以入口,只不過咁啱抽樣檢驗中左姐

保記5個月,唉

23歲 個頭頂變到咁,應該點做好?
番工會gel all back岀街遮住個頂,放假出街就多數帶帽。
同埋本身又有濕疹、呢1-2年體質差搞到有潮熱同出盜汗(屬於嚴重個隻)上網睇會有脫症出現!

各位師兄有無解決方法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞