其實扑緊野個陣男同女係有咩感受?

243 回覆
8 Like 3 Dislike
最憎人用撩鼻屎形容
都要你個鼻有鼻屎先撩得爽架
你試下個鼻又冇鼻屎又乾爭爭時再起勢咁撩

淨係呢度都見到好多巴打接受唔到自己條女係扮高潮
所以我地邊有可能同男人講,其實頭先無高潮

有時你地扮得屎我地都唔踢爆你啦

但其實講舒服係半邊燒鵝髀最舒服最岩位

咩叫半邊燒鵝髀

兩個人打側訓係床,男係後
抬高女上面隻腳後入
好入好正

我都鐘意
最憎人用撩鼻屎形容
都要你個鼻有鼻屎先撩得爽架
你試下個鼻又冇鼻屎又乾爭爭時再起勢咁撩

Ag9er
卜時想快而不能快
被含則是無盡享受
一定女爽d
你撩鼻屎個陣,隻手指定鼻哥窿爽d

乜你撩鼻屎隻手會爽既咩

不能同意更多
上面幾位絲打原來都咁諗
我以為係我有問題先有咁既問題
一齊左8年,都叫幾日就啪一次
但只試過2次高潮
仲要顧男人感受,真係灰撚到仆街

I know that feel

仲以為係我問題 次次扑野只係feel到出出入入 對方又唔多識 其他體位又唔識入 淨係識傳教士

絲打試吓下次攞個枕頭墊喺腰至蘿柚位,頂入去果吓應該啱位啲
我好多時high到睪丸好似電子不穩定果時咁四周圍咁飛黎飛走

WTF
成日同女朋友一齊黎
次次佢都黎一至兩次
我屌晒你地全部女人老母 全部女人老母俾狗屌呀!
要就位出句聲咪得囉
講聲上啲落啲左啲右啲好撚難為你呀
唔想講出聲直接落手移動下或者移下你個閪就下啦
出句聲正常人郁兩下扑多一兩次就知點就位啦

係要男人自己睇反應
但又要講到男人射完爽晒女人就要俾假嘅反應幾撚慘咁
然後扑左十年八年忽然話「其實我冇舒服過 扮架咋」
屌你假反應點撚樣估呀
我屌你老母呀!

真係講起都嬲
我屌晒你地全部女人老母 全部女人老母俾狗屌呀!
要就位出句聲咪得囉
講聲上啲落啲左啲右啲好撚難為你呀
唔想講出聲直接落手移動下或者移下你個閪就下啦
你就我時我就你 扑野係雙向架屌你
出句聲正常人郁兩下扑多一兩次就知點就位啦

係要男人自己睇反應
但又要講到男人射完爽晒女人就要俾假嘅反應幾撚慘咁
然後扑左十年八年忽然話「其實我冇舒服過 扮架咋」
屌你假反應點撚樣估呀
我屌你老母呀!

真係講起都嬲
青頭路過

仲以為係我問題 次次扑野只係feel到出出入入 對方又唔多識 其他體位又唔識入 淨係識傳教士

絲打試吓下次攞個枕頭墊喺腰至蘿柚位,頂入去果吓應該啱位啲

試過 都係差唔多 男朋友太少經驗 不過係好事黎嘅
有閎係聃太耐而想無feel
但係又想另一半射到而扮到好舒服

你講緊咩。。
爽 但有時會覺得太快
扑野應該女舒服過男
你睇了閪 屌閪條女反應都借大過你

反面男人屌晒知感覺都係一般 含仲舒服

做比你睇嫁咋
廢是唔郁唔叫比你嗌死魚
我好多時high到睪丸好似電子不穩定果時咁四周圍咁飛黎飛走

笑到我停唔到

丸走睪飛

兩粒睪丸彈下彈下 彈到上月球
唔啱位搞嘅話 插幾下之後本身勁濕都立即變乾
嗰幾下唔啱位會搞到冇唒feel 乾左又唔係咁易濕翻 真係好頹
我嘅話扑嗰陣係諗對方幾時會射 因為好多時男射左次之後 女都未高潮
可惜冇乜男仔會射完短時間內同你扑第一次 淨係顧住自己射完爽完就算
試過幾個幾個pose 最正都係女上男下
不過而加男朋友好仔黎 拍左一段時間都唔肯同我扑
一對一扑野其實唔爽,試過3P就真係返唔到轉頭
試過我一邊屌條女,一邊比條仔屌,爽撚到仆街

痴撚線,笑到我
好撚識玩
會諗對方究竟舒唔舒服
對方舒服會好有成功感
Ex會有講有笑扑
仲記得第一次無套插要拔返出黎 會有勁響放屁聲
佢話唔係屁聲 係塞左d空氣產生趕

大家坐住屌姿勢仲講人壞話
細撚自覺屌唔high條女
有無咩技術可以補救下

不能同意更多
上面幾位絲打原來都咁諗
我以為係我有問題先有咁既問題
一齊左8年,都叫幾日就啪一次
但只試過2次高潮
仲要顧男人感受,真係灰撚到仆街

咁真係好冇癮
調教下佢

八年幾 個西都習慣晒碌鳩既形狀

已經變哂碌鳩既形狀

其實女仔係咪會feel到男人碌鳩有無唔同?例如兩條肉眼分唔到有唔同既鳩會唔會有唔同感覺?

如果粗幼/硬度不同會feel到卦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞