其實扑緊野個陣男同女係有咩感受?

243 回覆
8 Like 3 Dislike
屌你老母緊係男人爽啲啦
次次射次次爽
咪撚話女人叫到好high 又話好舒服咁啦
扮出黎架咋仆街
女人高潮 唔係咁易架師父

你係到屌緊 唔岩位女人係唔會有舒服既感覺
只係感受到條j係到出出入入架咋 悶撚到痹

中肯
好好彩依加個男朋友好match
屌你老母緊係男人爽啲啦
次次射次次爽
扮出黎架咋仆街

你條仔廢咋,一係佢又短又軟,一係你根本唔太愛佢
正正常常點會悶 ,有條野係身體一個敏感地位出出入入,就算冇高潮都一定舒服
我好多時high到睪丸好似電子不穩定果時咁四周圍咁飛黎飛走

我好多時high到睪丸好似電子不穩定果時咁四周圍咁飛黎飛走

各位巴絲 借問聲男人偷食係咩心態
俾人撩西咩感覺 形容下?

其實俾人摸同俾人插同自己黎係好唔同感覺
會敏感好多
用手指可以好快,又可以同時掃陰蒂
靈活好多
有時會鍾意手多過真係做

反而我覺得俾人插爽d
Feel到對方個龜頭凹凸位係咁係入面磨擦 好爽
一頂到最入會即刻軟哂同叫出黎
屌你老母緊係男人爽啲啦
次次射次次爽
扮出黎架咋仆街

屌 不能同意更多
d仔成日以為你叫到咁大聲好high咁
其實只係扮
屌你老母緊係男人爽啲啦
次次射次次爽
扮出黎架咋仆街

同意 唔啱位真係冇乜feel 有時為左就啱位條腰又要用力 其實訓係到都唔係唔洗力 不過好多時有經驗之後都好易就啱位 至於邊個舒服d其實好難比較 過程我諗投入既大家一樣咁舒服 但男人出個時一定係最爽 女既 插高潮我未試過 但唔代表唔滿足一樣好正 但用玩具同手就可以做到陰蒂既高潮
利申 只同一個做過 初戀到而家就9年 未厭
屌你老母緊係男人爽啲啦
次次射次次爽
扮出黎架咋仆街

正正常常點會悶 ,有條野係身體一個敏感地位出出入入,就算冇高潮都一定舒服

青頭?
屌你老母緊係男人爽啲啦
次次射次次爽
扮出黎架咋仆街

青頭?

或者有個扮高潮扮得好叻既女朋友
點樣分女人扮定真高潮?
我女友成日都話自己高潮
我想知有幾多扮,幾多真
試過兩次之後
次次都諗幾時先完
但係又唔想求其交貨就算
lm
屌你老母緊係男人爽啲啦
次次射次次爽
扮出黎架咋仆街

Agree
冇feel又要扮叫 真心想佢快d完
屌你老母緊係男人爽啲啦
次次射次次爽
扮出黎架咋仆街

True
屌 你撩鼻屎 隻手舒服定個鼻舒服呀
屌你老母緊係男人爽啲啦
次次射次次爽
扮出黎架咋仆街

True

So true
背乘數表
屌你老母緊係男人爽啲啦
次次射次次爽
扮出黎架咋仆街

True

So true

True
有時根本係3分既舒服嗌到好似10分咁黎滿足你班男人
不過可能條撚唔夠大先要就啱位
我覺得夠大既話好似點插都舒服?
屌 你撩鼻屎
你隻手指爽啲定喺個鼻爽啲啊
女既會個腦一片空白
你試下扑緊個陣問佢野就知架啦 佢地會呆左 <---咁既樣
之後問佢D咩都係目光呆滯咁望住你

你岩wo 你同佢講咩佢都會和應你

有冇絲打搞搞下流眼水?明明唔係痛都會好自然咁流
你啲女人自己on9姐
唔岩feel唔岩位咪出聲囉
扮爽扮叫,唔識分真假咪當你岩feel咪繼續囉
屌你老母緊係男人爽啲啦
次次射次次爽
扮出黎架咋仆街

同意 唔啱位既話 其實不過係比人起勢咁捅
有時只不過係顧慮對方感受係咪都嗌下咁

不能同意更多
上面幾位絲打原來都咁諗
我以為係我有問題先有咁既問題
一齊左8年,都叫幾日就啪一次
但只試過2次高潮
仲要顧男人感受,真係灰撚到仆街
屌你老母緊係男人爽啲啦
次次射次次爽
扮出黎架咋仆街

青頭?

或者有個扮高潮扮得好叻既女朋友

有時男人真係好on9
條女叫就以為舒服
顧你感受做戲炸on99
每次做都好快射 點撚算
做愛次數唔夠10次
真係好舒服 好想射 特別插得太勁

打少啲j 做多啲下腹肌運動有幫助

本身成日做gym 跑步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞