其實扑緊野個陣男同女係有咩感受?

243 回覆
8 Like 3 Dislike

點忍

淨係可以自己搞掂
好懷念有溫度既親熱

我都好耐無,凍天果親熱既溫度真係好唔同

諗起以後都冇人會咁愛惜自己黎做愛就覺得好sad

以後係點都無人知啦

咩叫半邊燒鵝髀

兩個人打側訓係床,男係後
抬高女上面隻腳後入
好入好正

好似好有經驗

得一個ex
一齊左八年幾

以後係點都無人知啦

唯一知係唔會有人要

以後係點都無人知啦

唯一知係唔會有人要

青春已過

咩叫半邊燒鵝髀

抬高女上面隻腳後入
好入好正

好似好有經驗

半邊燒鵝脾個男唔係訓係度架wo
我覺得emotion緊要過做緊個陣個感覺
長短粗幼都應該關d事既,不過自己身材都唔好都冇資格厭棄人
男朋友鐘意我幫佢奶屎眼連住袋底個果位 雖然佢屎眼陣味飄出黎好臭
我覺得emotion緊要過做緊個陣個感覺
長短粗幼都應該關d事既,不過自己身材都唔好都冇資格厭棄人
男朋友鐘意我幫佢奶屎眼連住袋底個果位 雖然佢屎眼陣味飄出黎好臭

隔住個mon都覺得臭

抬高女上面隻腳後入
好入好正

好似好有經驗

係呀

抬高女上面隻腳後入
好入好正

好似好有經驗

岩岩google左原來男係跪係度
真心唔知
但我覺得兩個都訓係度後入已好正
扑野果陣背開十位乘數表/數列, 覺得自己越扑越醒
我好多時high到睪丸好似電子不穩定果時咁四周圍咁飛黎飛走

笑到我停唔到

丸走睪飛
男朋友同我扑個陣成日會突然好有feel 勁舒服 然後過十幾廿秒就冇左個感覺 變左做條野進進出出咁,但我肯定係未高潮,唔知點解次次舒服左十幾秒就冇左feel如果全程都keep 住爽就好

試過有一次疑似高潮左,我係成個人軟左一下 冇晒力 本身舉高
男朋友同我扑個陣成日會突然好有feel 勁舒服 然後過十幾廿秒就冇左個感覺 變左做條野進進出出咁,但我肯定係未高潮,唔知點解次次舒服左十幾秒就冇左feel如果全程都keep 住爽就好

試過有一次疑似高潮左,我係成個人軟左一下 冇晒力,本身舉高緊對腳,即刻冇用咁跌落黎,男朋友話個陣好緊,但冇再試過啦

抬高女上面隻腳後入
好入好正

好似好有經驗

得一個ex
一齊左八年幾

八年幾 個西都習慣晒碌鳩既形狀
冇錯 所以有時我話要女上自己就位置仲舒服,唔啱位置真係冇feel
奶西爽定比人插爽?

好似好有經驗

得一個ex
一齊左八年幾

已經變哂碌鳩既形狀

同意 唔啱位既話 其實不過係比人起勢咁捅
有時只不過係顧慮對方感受係咪都嗌下咁

不能同意更多
上面幾位絲打原來都咁諗
我以為係我有問題先有咁既問題
一齊左8年,都叫幾日就啪一次
但只試過2次高潮
仲要顧男人感受,真係灰撚到仆街

I know that feel

仲以為係我問題 次次扑野只係feel到出出入入 對方又唔多識 其他體位又唔識入 淨係識傳教士

得一個ex
一齊左八年幾

已經變哂碌鳩既形狀

其實女仔係咪會feel到男人碌鳩有無唔同?例如兩條肉眼分唔到有唔同既鳩會唔會有唔同感覺?
其實女仔大部分反應都係為左配合條仔 完

笑到我停唔到

丸走睪飛

最憎人用撩鼻屎形容
都要你個鼻有鼻屎先撩得爽架
你試下個鼻又冇鼻屎又乾爭爭時再起勢咁撩
最憎人用撩鼻屎形容
都要你個鼻有鼻屎先撩得爽架
你試下個鼻又冇鼻屎又乾爭爭時再起勢咁撩

淨係呢度都見到好多巴打接受唔到自己條女係扮高潮
所以我地邊有可能同男人講,其實頭先無高潮

同意 唔啱位既話 其實不過係比人起勢咁捅
有時只不過係顧慮對方感受係咪都嗌下咁

不能同意更多
上面幾位絲打原來都咁諗
我以為係我有問題先有咁既問題
一齊左8年,都叫幾日就啪一次
但只試過2次高潮
仲要顧男人感受,真係灰撚到仆街

I know that feel

仲以為係我問題 次次扑野只係feel到出出入入 對方又唔多識 其他體位又唔識入 淨係識傳教士

屌真係同是天涯淪落絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞