其實扑緊野個陣男同女係有咩感受?

243 回覆
8 Like 3 Dislike
因為未試過所以想問下
反而想知女嘅舒唔舒服
反而想知女嘅舒唔舒服

好似男既永遠爽過女

含撚定扑野爽啲?
反而想知女嘅舒唔舒服

好似男既永遠爽過女

因為男嘅可以食兩家茶禮,女嘅戴假鳩屌都冇個種feel
反而想知女嘅舒唔舒服

好似男既永遠爽過女

反而想問女,屌閪同屌屎眼係咪差唔多feel
反而想知女嘅舒唔舒服

好似男既永遠爽過女

好似男既永遠爽過女

反而想問女,屌閪同屌屎眼係咪差唔多feel

咁你覺得屌屎眼同屌閪有咩分別
有啲女好反感
有啲一做就好大食成日想要
感覺幾奇怪
女既會個腦一片空白
你試下扑緊個陣問佢野就知架啦 佢地會呆左 <---咁既樣
之後問佢D咩都係目光呆滯咁望住你
反而想知女嘅舒唔舒服

好似男既永遠爽過女

點解
有啲女好反感
有啲一做就好大食成日想要
感覺幾奇怪

好大食好想要個啲係咪好好身材呀
反感個啲我諗多數係無身材自卑掛
女既會個腦一片空白
你試下扑緊個陣問佢野就知架啦 佢地會呆左 &lt;---咁既樣

巴打你講到好恐怖
扑野應該女舒服過男
你睇了閪 屌閪條女反應都借大過你

反面男人屌晒知感覺都係一般 含仲舒服
扑野應該女舒服過男
你睇了閪 屌閪條女反應都大過你

反面男人屌閪感覺都係一般 含仲舒服
扑野應該女舒服過男

但你地男人好中意撩閪 明明係得女爽但你地都中意
女既會個腦一片空白
你試下扑緊個陣問佢野就知架啦 佢地會呆左 &lt;---咁既樣

巴打你講到好恐怖

不安
扑野應該女舒服過男

征服感
扑野應該女舒服過男

征服感

岩 屌你其實無咩感覺 但征服左個女人 心好興奮
男嘅得就嚟射嘅時候會舒服

女嘅就高潮後就舒服到頂唔順
屎眼一定係男舒服過女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞