其實扑緊野個陣男同女係有咩感受?

243 回覆
8 Like 3 Dislike
佢地會哎手指囉

問佢正唔正佢會話好爽

好似好想下面被充滿一樣

我淨係知佢地好爽個陣會有種感覺係好急尿
我好爽既 你唔駛錫住我痛既
反而想知女嘅舒唔舒服

好似男既永遠爽過女

係咪掉轉左
男人屌人仲好得閒諗其他野,女人俾人屌爽到野都諗唔到

Btw,撩鼻屎到底手指舒服d定鼻窿舒服d
未試過
咁奶袋底呢 其實係咪啲人9up定真係爽
未試過

因為男嘅可以食兩家茶禮,女嘅戴假鳩屌都冇個種feel

反而想問女,屌閪同屌屎眼係咪差唔多feel

咁你覺得屌屎眼同屌閪有咩分別

唔洗咁 我唔係gay
屌屎眼真係緊好撚多,但屌閪舒服啲,因為塊閪識出水
扑野應該女舒服過男
你睇了閪 屌閪條女反應都借大過你

反面男人屌晒知感覺都係一般 含仲舒服

但你地男人好中意撩閪 明明係得女爽但你地都中意

幾時都話男人係視覺同聽覺嘅動物
屌閪其實無乜感覺,條女嗌得好聽同全身軟晒訓落嚟先係最正

我覺得被奶袋底冇咩feel
比女騎最舒服
減肥啦仆街

食埋隻雞脾會減

奶袋舒服 條女有技巧既話
男嘅得就嚟射嘅時候會舒服

女嘅就高潮後就舒服到頂唔順

每次一野插到最入既時候都好舒服架

如果唔係插晒入去的確無咩特別

你地會唔會同唔係最愛既女人做?
如果會,搞完會唔會內疚同不安

睇個時有冇另一半啦
我好多時high到睪丸好似電子不穩定果時咁四周圍咁飛黎飛走

比女奶袋底好撚爽
女既會個腦一片空白
你試下扑緊個陣問佢野就知架啦 佢地會呆左 <---咁既樣
之後問佢D咩都係目光呆滯咁望住你

巴打你講到好恐怖

不安

兩件戇鳩青頭出返去啦 果位巴打講堅㗎
尤其處女真係會
就咁睇 好似含撚爽過扑野

比女奶袋底好撚爽

我覺得無乜特別感覺 D產生舒適既神經又唔係個到
又"鞋" 又多毛 條女唔介意但我都唔多鐘意

含撚先正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞