其實扑緊野個陣男同女係有咩感受?

243 回覆
8 Like 3 Dislike
其實有冇巴打條女肯比你口爆?
口爆完再打番個麒麟

我次次都呑埋 又唔係太反感喎

你試下吐番落佢塊面到
口爆完再打番個麒麟

我女友唔太識含,唔舒服
含親都有排都射唔出
不過每次射得出都一定口爆+呑埋
正到爆
大家鐘意朝早做定夜晚做?

我中意夜晚
前戲做得好 女方都自然有FEEL

夜晚有feel d

夜晚有feel d

但識有D女仔中意朝早, 因佢地覺得精神D
有fd話一路仆一路諗住讀書d數/phy chem bio ,會持久d
有冇人驗證過?
有fd話一路一路諗住讀書d數/phy chem bio ,會持久d
有冇人驗證過?
有fd話一路一路諗住讀書d數/phy chem bio ,會持久d
有冇人驗證過?

其實分心諗其他野, 都可以
口爆完再打番個麒麟

我真係覺得精液好撚臭
佢射果刻即刻想嘔
可能我有潔癖
吞撚前佢無洗乾淨我都會覺得臭
唉我都想好似AV女咁坦然吞
其實咩姿勢易高潮真係條條女都唔同,
我試過有個得傳教士式先可以高潮,
有個係一定要訓喺度後入,女方要雙腳拍埋,
又有一個要女上,但一定要座床邊,

共通點可能係節奏掛,細個以為又快又大力抽插條女一定爽,又咩九淺一深
自從有個玩家EX 教曉我原來更重要係頻率,
feel 到條女就到嘅時候唔使加速,而係keep 返個頻率,女方自然好快高潮,
而且因為要顧住保持節奏同姿勢,個人會比較分心,
變相持久力都高左

情侶啱啱開始扑真係要慢慢扑翻10次8次先搵到女方喜好

BTW
我非常唔認同樓上咁多位絲打要扮high 鳩叫,
因為男方唔知你想點就唔識改進,
其實男人喺性方面嘅自信唔係你地想像中咁脆弱,
有朝一日比佢知道點樣令你真正爽到飛天,
而佢又做得到,成功感同埋對你嘅依賴感仲會更加高添
口爆完再打番個麒麟

我真係覺得精液好撚臭
佢射果刻即刻想嘔
可能我有潔癖
吞撚前佢無洗乾淨我都會覺得臭
唉我都想好似AV女咁坦然吞

佢地話係腥味lol, 係咪堅?
個口太細 含撚係咪唔係幾好
Ex以前話成日feel到我d牙
其實女仔唔敢講自己感受同性要求 唔多唔少因為社會文化
男既覺得女友乜都唔識 innocent先係好女仔、吸引
女既驚一講就比男友覺得自己淫/大食 一定係有過好多性伴先咁
甚至唔少女仔以為搞野多數無高潮係正常 搞黎只係順應男伴要求 慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞