其實扑緊野個陣男同女係有咩感受?

243 回覆
8 Like 3 Dislike
成日扑緊野唔專心 林好多野 搞到射唔出

是咪條j太細呀?
無感覺?

我冇話冇感覺喎,我話唔同感覺咋喎
手可以超快咁chok
又可以靈活轉角度
同活塞感覺好唔同

活塞中會入左聖人模式
可能無咁敏感, 鐿意攬下鍚下慢慢做, 做愛只係相處既一種方式.
唔射都無所謂, 反正打飛機好快搞掂.

我最鍾意佢坐係度然後我騎上去面對面
可以望住同錫

不過佢會好攰

是咪條j太細呀?
無感覺?

手可以超快咁chok
又可以靈活轉角度
同活塞感覺好唔同

活塞中會入左聖人模式
可能無咁敏感, 鐿意攬下鍚下慢慢做, 做愛只係相處既一種方式.

可以望住同錫

不過佢會好攰

屌好撚正
望下上面咁多絲打和應就知
其實真係有好多女人扑野冇乜feel

希望哩個post啲巴打睇完之後顧多啲女人感受
下次再扑個陣可以同佢溝通多啲
同一個姿勢 個pat高啲/對腳上啲/個身屈近女人多啲 都已經會唔同feel

份人有d粗魯,有時郁一郁壓一壓就會整痛佢

手可以超快咁chok
又可以靈活轉角度
同活塞感覺好唔同

活塞中會入左聖人模式

可以望住同錫

不過佢會好攰

點解佢會攰 唔係你郁咩
通常狗仔式 條女會話爽好多
屌你老母緊係男人爽啲啦
次次射次次爽
咪撚話女人叫到好high 又話好舒服咁啦
扮出黎架咋仆街
女人高潮 唔係咁易架師父

你係到屌緊 唔岩位女人係唔會有舒服既感覺
只係感受到條j係到出出入入架咋 悶撚到痹

True

中晒
點樣分女人扮定真高潮?
我女友成日都話自己高潮
我想知有幾多扮,幾多真

高潮會收縮得好勁

會啜實咗條j咁

申利 男友成日問我有無高潮 明明佢feel到
都要你講出口

活塞中會入左聖人模式

可以望住同錫

不過佢會好攰

點解佢會攰 唔係你郁咩

如果佢坐梳化我再騎上去
我好難就力郁
但其實呢個position佢輕輕向上頂我都不行鳥

活塞中會入左聖人模式

可以望住同錫

不過佢會好攰

點解佢會攰 唔係你郁咩

如果佢坐梳化我再騎上去
我好難就力郁

有時男人真係好on9
條女叫就以為舒服
顧你感受做戲炸on99

其實分唔到提癬戲定真都好失敗
我條女就一定真, 因為我話玩夠佢仲想再黎
格硬含硬坐入

有無諗過其實真相係你射完
都未插到佢高潮到先起勢話再要

其中一個原因
但高潮完會超想再扑 之後既每一下都好有feel

點解佢會攰 唔係你郁咩

如果佢坐梳化我再騎上去
我好難就力郁

利申散左兩年幾冇扑過
咁奶袋底呢 其實係咪啲人9up定真係爽

比女奶袋底好撚爽

我覺得無乜特別感覺 D產生舒適既神經又唔係個到
又"鞋" 又多毛 條女唔介意但我都唔多鐘意

含撚先正

係咪好似有人唱生日歌比你聽咁
奶下又ok無乜所謂
自己又唔知點咁

如果佢坐梳化我再騎上去
我好難就力郁

利申散左兩年幾冇扑過

點忍

如果佢坐梳化我再騎上去
我好難就力郁

利申散左兩年幾冇扑過

點忍

啪啪啪係咪好正

是咪條j太細呀?
無感覺?

手可以超快咁chok
又可以靈活轉角度
同活塞感覺好唔同

活塞中會入左聖人模式

可以望住同錫

不過佢會好攰

咁樣唔攰呀, 但佢向後捱要我拉住佢下面又要un就幾攰.

利申散左兩年幾冇扑過

點忍

淨係可以自己搞掂
好懷念有溫度既親熱

利申散左兩年幾冇扑過

點忍

啪啪啪係咪好正

活塞中會入左聖人模式

可以望住同錫

不過佢會好攰

但其實講舒服係半邊燒鵝髀最舒服最岩位
依個post都算係好post 等大家了解多D另一半嘅感覺

利申散左兩年幾冇扑過

點忍

淨係可以自己搞掂
好懷念有溫度既親熱

我都好耐無,凍天果親熱既溫度真係好唔同

點忍

淨係可以自己搞掂
好懷念有溫度既親熱

我都好耐無,凍天果親熱既溫度真係好唔同

諗起以後都冇人會咁愛惜自己黎做愛就覺得好sad

咩叫半邊燒鵝髀

兩個人打側訓係床,男係後
抬高女上面隻腳後入
好入好正

咩叫半邊燒鵝髀

兩個人打側訓係床,男係後
抬高女上面隻腳後入
好入好正

好似好有經驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞