【連登 商業電台 光明頂 討論區(八)】

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
搵譚生多數係講兩岸 , 中美同港共d 問題日日新鮮日日甘,應該未搵到專門一日時間講兩岸
19一開波已經夠哂19
其實唔係咁差 做咩咁多人屌
首先、一聽把港女死人尖音已經唔得。妳估妳林燕妮。
一開口就市井之言、而家做電台唔係做網台。
D 港女標準語、呢呀、攞呀、摺摺聲、又喂人、冇教養、唔介紹以為旺角做拳手。
稱呼人唔用尊稱、即係無禮貌亦無古文化底子、典型MK底扮中環OL港女。
自命清高、又冇底子。唔好講D深的莎劇、古藉京戲到舊奧斯卡阿拉伯的勞輪斯。賓墟呀教父呀、再唔係兩生花呀又識唔識睇。
清宮劇宮鬥、講的八婆野、又有冇睇下書、濊亂清宮個D 、講的係人性櫂力的慾望糾結。又識唔識呀。
歷史唔識、又點評論清宮劇唔好睇。識唔識睇衣裝、旗兵血源、宮廷布局、官位職稱、時代氣氛。
講話上崗上線、無睇過、剩睇網上評論下影評係偏頗同闣UP、真係睇FB COMMENT = 睇左。引人發笑。
十九自命高尚、妳周圍的港女、又唔識聽。句句骨。
賣弄幾句黨八股、又冇料又唔識、搬紙過字、十九問兩句就露底。
十九係左派家庭大。浸到入骨、鮑SIR人好救、唔係又出洋相。
後面十九鮑SIR回敬都直呼全名以示反擊。唔用敬稱。

陶十九邊做邊食花生、直頭係無視妳啦闣女人。

尼D低質MK、直頭污染大氣電波。
學識唔夠搭唔到嘴係事實
但啲人唔慣阮小姐想夾硬融入光明頂個風格姐
佢正常做番自己會更好
其實陶傑係唔係原本想食左人,點知聽聽下阮小姐講野,都冇曬胃口
又嚟
又黎
又嚟

My God …
又係呢條八婆
又係條八婆
好驚訝~
好有勇氣
變咗903節目
又食嘢
19又食住花生撚港女
又屎又尿
樣樣都冇留意,咁佢留意d 咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞