【連登 商業電台 光明頂 討論區(八)】

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
今晚支支TVB已經完全冇左90日淩遲鳥!!!!!
19才子都屌7泛民
本土派屌左咁多年
係邊度可以聽重溫
矛盾大對決
有險可守
揾食啫
send信比美國陳列公民黨罪狀
白鴿黨就唔洗講啦,公民袋都正式加入埋建制
泛民真係好撚幼稚

唯一解釋,就係可能去美國遊說班泛民背後有商界黑金一直支持,焗住被金主指令去美國遊說,先會出現一面係香港講一國兩制受損,一面係美國又話仍然保持到一國兩制
泛民真係好撚幼稚

唯一解釋,就係可能去美國遊說班泛民背後有商界黑金一直支持,焗住被金主指令去美國遊說,先會出現一面係香港講一國兩制受損,一面係美國又話仍然保持到一國兩制

我9錢一早講左:

香港扮民,鬼多過人!!!!
真係關你Q事咩
自由黨唔係去左?
【特朗普:美國製造世上最好、最潔淨產品,是中國想要的】

美國總統特朗普今日(12月3日)在Twitter接連貼文,分享了日前中美峰會後的感受,他指在阿根廷與中國國家主席習近平的會面非比尋常,並與中國的關係邁出一大步,他預告會有好事發生。他又指美國正以強勢進行交易,但如果交易完成,中國同樣有很大收獲。

特朗普表示,農民將會是協議之中最大及最快的受益者,他指中國打算立即購買農產品,他形容美國製造世上最好、最潔淨產品,是中國想要的,他更高呼「農民,我愛你!」。
鮑sir 個比喻
鮑sir 個比喻

包Sir今晚一提再提形容得又貼肉,唔通係佢多年做兵經驗之談???
聽晚有夢熊
老布殊走鳩董都唔撚去送人一程,以前唔係成日鳩吹又老朋友,又支美通既咩????

再講話晒第一香港特首,而家又蝈家領導人級數喎!!!!

老老實實,支那FF宇宙勁撚過MCU!!!
夢熊
堅持一國原則,尊重兩制差異
尖啤
嚟緊90日,中国人可以喺google度search倒六四
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞