【連登 商業電台 光明頂 討論區(八)】

1001 回覆
24 Like 1 Dislike
香港政府直情幫埋大陸人添,根本香港人無助好多。仲要我笑住咁對住大陸人嘅話,我就做唔出了。
就係因為香港人發覺個政府完全幫唔到同時係現時政制下無可能會企係香港人立場先會自己出手

兩個個腦係咪裝屎
日本大幾多
仲要民選政府
點解一定要學日本,崇洋得唔得先? 澳洲人都指住你中國人鬧啦,咁又係唔係情緒化? 搞到人生活就佛都有火啦
其實好雙重標準
依家西方國家有排華情況咁你陶傑有無批評會唔會話人做得核突同埋唔識好似日本人咁內斂
你要記得依家排華國家既政制比起香港好架仆街
不嬲表面,去日本飲飲食食shopping 姐
中英文化都唔學啦,去學日本文化做乜
証明你個政府柒到連建制都撐唔落
特首擺建制上枱先,話人投票支持改長者綜援60做65,而家咪玩番你一獲
應該唔係
葛Sir同麥Sir不相伯仲,都係我一直既偶像!!!
今晚正!!!
一句到尾:

民主回西,不學無術,飽讀枉書!!!!
學友社,中大學生會,etc....

蔡子強,吳志森搵食大愛支之流也!!!!!
跳海自殺既五毛
最好隻隻愛支狗都跳海自殺
林鄭邊有諗過做第三勢力,由頭到尾都係企喺中共果邊ja ma
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞