連登巴膠怒屌大嶼慈善老闆暨坐B線感受難忘體驗專區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
B1 3ATENU
泥本熊都砌得番啦
係睇有冇心整/搵件者
咁就奇怪,因為今朝見到架城記12.8 行緊962/969X 個時右邊好似九巴12.8大水塘咁兩條一條過嘅扶手橫跨去到個兩隻細窗,肯定唔係輪椅位
KS8534 @ 49X
話時話,呢輪72好似替車多過乜,仲有自從72派車同71K掛勾後,日日出一堆冇得USB叉電嘅大豬
雙輪椅但照裝棍?
唉風乂可以頂14-15個鐘 足以由出門口到做完食埋宵夜先返屋企都仲得
真係得狗公司係咁撚肉酸 驚死架車唔夠爆拆埋櫈諗住塞多10個8個 但其實好多時實際運作果陣 水塘位企到既人數 同本身坐到既人數差唔多 城巴新巴點衰都好 都唔會下下拆櫈當乘客沙甸魚
今天天氣涼了
你們應當悔改

革新運凳
e50d不了
原來依家U廠剩番276A有ATR掛牌,大部分都變哂spare
連54都有得掛歐五車
係咪擺50d係廠士啤會影響到折舊盤數
呢排 巴係咁唔跟廠派車
廠長復出之後行W3不是夢
見到咁革新嘅宣傳
唔知隔離 215X 連位都冇得坐班客點睇
575前幾日退埋 黃柱olympian全滅
數下數下 城記非專豪得返961-965,969-970,601-610同埋開頂22
38XX ??
咁就奇怪,因為今朝見到架城記12.8 行緊962/969X 個時右邊好似九巴12.8大水塘咁兩條一條過嘅扶手橫跨去到個兩隻細窗,肯定唔係輪椅位
雙輪椅但照裝棍?
真係得狗公司係咁撚肉酸 驚死架車唔夠爆拆埋櫈諗住塞多10個8個 但其實好多時實際運作果陣 水塘位企到既人數 同本身坐到既人數差唔多 城巴新巴點衰都好 都唔會下下拆櫈當乘客沙甸魚
38XX ??

呢個係嫌架車太爆
拆凳載少4個
所以42A批12.8話甩牌調廠不知幾開心
CTB 9143@6
其實流水線行水塘車係好事
不過,狗公司啲12.8接近全部係跑長途公路線 整咁撚大個水塘就真係好on 9
運港豬,勿認真
268X
268/9C
968/78
有啲線,好似73x 尾站黎部12.8水塘係的確上多丁屎咁小嘅客 為左解決唔夠載用呢啲反智方法就極度On 9

都唔止一次見978/307行水塘12.8,結果班客見無位唔上 倒頭來架車上公路都未頂閘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞