連登巴膠怒屌大嶼慈善老闆暨坐B線感受難忘體驗專區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
咁阿? 同我之前翻閹43C全日咁...MK至西九站區間跟佢一樣

43C 長亨<>西九;
南:長亨>長康>長青>(南橋)>荔景山>美孚>MK弼街>MK街市銘基>柏景富榮>渡船街>西九;
北:西九>柏景>奧運>(905行法行旺角道)>弼街>塘尾道>(荔枝角道無站)>美孚>荔景山>南橋>...>長亨
[跟手取消46; 42青衣-美孚跟現41行法; 41取消; 241X加回程並且一律青衣段只玩青衣南(長康)]
有幾架9頭退之前車頂都笠哂
例如952 968
42跟41行法冇咩用
照舊行法再同44對調總站仲實際
44減班咪有用囉.....反正出旺角既仲有41A
44荔枝角道既就一於推晒俾42
無啦啦做咩要搞死埋44
用最少資源下提高賺錢效率
基本大部分非專豪個頂都係凹,而家啲過檔矮躉個頂都係凹
之前坐過952 好似落大雨上層右邊會滴水

姐姐阿
下周降到14度
又靠害 98D已經成日收車都仲要掛直梯
你們應當悔改

今日e42展現收車大法

又收車
呢條正垃圾線, 非繁搭親都20+, 機場個站位搬到最遠又成日打大, 都係搭的士/機鐵冇咁嬲
15分鐘都唔係太離譜
大家估下二月有咩路線會由蝕錢變賺錢

我先
68E
68X
69X
269B
269M
這裏不是你的個人面書專頁
識個供緊樓嘅朋友
去親機場, 都問我應該搭 E42定 A41
如果我話搭 A41, 佢就話 E42行少 d(佢住沙田 花園城)/ 頭站上車有位/ 平d之類....

心諗: 咁你就唔好問我啦

有次同佢及另一人去旅行, 我一早買左龍運團體票幾個人用(去程都係咁用), 點知回程其中一人話抵港時間太夜(2230左右啦), 想早 d返歸搵人夾的士快d返歸訓 (錢照夾), 果個朋友竟然跟埋佢一齊飛的, 結果張團體票得我一個人用

最後的士快10分鐘左右, 條友仲牙擦擦話早過我哋回家休息
68x蝕錢?
的士快10分鐘咁少? 唔計等車的士快過E42 40分鐘返到我大圍屋企

究竟龍運幾時肯開大圍A車
264R 去大埔天水圍果啲站冇到站時間
醒起了
因為的士直達富豪花園另一位朋友屋企, 所以花園城朋友要自己推行李返過去

所以圍返開條數唔快得過我 A41好多(我 A41仲要5分鐘上車), 十分鐘左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞