連登巴膠怒屌大嶼慈善老闆暨坐B線感受難忘體驗專區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
但係回返正題
相信地面無一項集體運輸公交可以快得過三個站西鐵
呢鋪真係連的士都輸
公交
沙頭角總站方向,尾幾站裝ETA moon俾邊個睇?
今朝一上車 就有個師奶嘈個男人坐關愛座 但明明個男人話肯讓 無人座唔通都唔比人座咁惡 ?
廢人位不嬲都係不了
福田大法好 啪啪啪啪啪
cls 日頭嘅話25分鐘應該連海都過唔到
905深水步就拖係咩玩法
應該係尾班車時段比啲你唔應該見到嘅嘢睇
118都成日深水埗就拖啦
唔塞車嘅話邊駛一個鐘

其實呢條線係勝在夠平
同埋尖咀去美孚除咗6真係冇乜巴士選擇,234X太貴,35A冇咁貴但要行(以前仲有條41A,不過依家冇了 )
相反方向234X有分段我就好少搭6號仔
italk最煩係班版主唔做嘢
唔明點解有啲5毛假膠可以冇人理
最憎某m字頭大學生煩膠啲謬論

部車今日行796X尾牌都仲係970X
12都唔到美孚
不過如果延長去美孚入6條坑我又唔拘
SH9283@606
都唔知佢點入大學

以下輯錄佢嘅偉論

香港應該盡快廢除巴士客滿飛站條款
九巴應大幅減班令到有足夠司機開車
行大埔公路啲過時路線應該全部被淘汰
原來260X真係好慢,重慢過輕鐵轉西鐵 (但祇慢四十秒)
所有線都應該全面分段
點解巴士公司無將59M當係特快宣傳

都唔知佢點入大學

以下輯錄佢嘅偉論

所有線都應該全面分段

都唔知佢點入大學

以下輯錄佢嘅偉論

所有線都應該全面分段

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞