連登巴膠怒屌大嶼慈善老闆暨坐B線感受難忘體驗專區

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
跟住自己冇948全日就唔俾人地開新線
段嘢改成948都得
佢原先打油尖旺線
跟返個pattern 姐

係咪頂唔順班西客
你知而家幾多文盲
係冇長尾牌
要問嘅咩
AVW避震淋啲,張L凳又闊啲
12 12M 13 班客行路都得啦,係佢地咁鍾情巴士 半山真係好令人討厭,條條線都用幾部車霸咁多資源,搞到其他地區唔夠車用,應該全部減一半用車量就差不多

咁呢段唔該cap低改成萬能key
呢d先值得擺係置頂Post
98A 98C 98D班客搭小巴或者將軍澳線都得啦,係佢地咁鍾情巴士 坑口真係好令人討厭,條條線都用幾部車霸咁多資源,搞到其他地區唔夠車用,應該全部減一半用車量就差不多
港鐵唔載客都得啦,係佢地咁鍾情咸魚 港鐵真係好令人討厭,條條線都迫到爆霸咁多人,搞到其他交通工具唔夠人用,應該全部減一半載客量就差不多
58X 59X 60X班客搭西鐵線都得啦,係佢地咁鍾情巴士 屯門真係好令人討厭,條條線都用幾十部車霸咁多資源,搞到其他地區唔夠車用,應該全部減一半用車量就差不多
岩岩坐W3半滿咁滯
因為聽日要翻工

十分一架收到廿分
296C 296D班客搭新巴796系或者將軍澳線都得啦,係佢地咁鍾情九巴 尚德真係好令人討厭,條條線都用幾部車霸咁多資源,搞到其他地區唔夠車用,應該全部減一半用車量就差不多
鋤假做冬
港鐵唔載客都得啦,係佢地咁鍾情咸魚 港鐵真係好令人討厭,條條線都迫到爆霸咁多人,搞到其他交通工具唔夠人用,應該全部減一半載客量就差不多
81C 281A 87D班客搭東鐵線都得啦,係佢地咁鍾情巴士 沙田真係好令人討厭,條條線都用幾十部車霸咁多資源,搞到其他地區唔夠車用,應該全部減一半用車量就差不多
58X 59X 60X班客搭西鐵線都得啦,係佢地咁鍾情巴士 屯門真係好令人討厭,條條線都用幾十部車霸咁多資源,搞到其他地區唔夠車用,應該全部減一半用車量就差不多
296A 296C 296D班客搭新巴796系或者將軍澳線都得啦,係佢地咁鍾情九巴 尚德真係好令人討厭,條條線都用幾部車霸咁多資源,搞到其他地區唔夠車用,應該全部減一半用車量就差不多
1A 95 213D班客搭紅小都得啦,係佢地咁鍾情巴士 秀茂坪真係好令人討厭,條條線都用幾十部車霸咁多資源,搞到其他地區唔夠車用,應該全部減一半用車量就差不多
有部W3係廣福去上水個上橋位壞車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞