[JY]容祖兒討論區(2) Side Tracks Concert賣哂飛啦

683 回覆
13 Like 5 Dislike
黃牛都唔洗加$500喎
上次東亞 問啲小黃牛都係加200至300
黃牛都唔洗加$500喎

但係見到啲飛去得咁快,會唔會加價架

多口問句,無諗住買
最後一次求飛,如果巴打覺得助長黃金,我可以將$1000捐俾任何慈善機構

想收 兩張 同老母生日睇,求飛

乜價錢都好另加$500一張,total +$1000

出到來可對連登acc
User name

有意請留telegram id : joeyticket

即搵你

黃牛死全家!

放心我係堅巴打,可以對齊資料+當日去埋影相證明,跪求巴打幫手 俾我做一次孝子

無諗住炒,原價準備放一張俾絲打

我之前都原價放
將心比己
點解可以炒黃牛賺錢

因為佢地係以炒飛賺錢為任

上次讓唔到俾你
今次本來想試下幫手買
但完全入唔到
有無人有飛放?
真心fans
一張都得,任何時候任何價位
黃牛都唔洗加$500喎

但係見到啲飛去得咁快,會唔會加價架

多口問句,無諗住買

其實主要係報答巴打
有無人有飛放?
真心fans
一張都得,任何時候任何價位

Tg : manseh
見fb group d人成8張咁放真係好撚燥

我之前都原價放
將心比己
點解可以炒黃牛賺錢

因為佢地係以炒飛賺錢為任

上次讓唔到俾你
今次本來想試下幫手買
但完全入唔到

我真係好崩潰 冇諗過2個鐘巴打你就放左出去
見fb group d人成8張咁放真係好撚燥

呢d仆街來,好心要幾多就買幾多
唔知會唔會再加
最後一次求飛,如果巴打覺得助長黃金,我可以將$1000捐俾任何慈善機構

出到來可對連登acc
User name

即搵你

黃牛死全家!

放心我係堅巴打,可以對齊資料+當日去埋影相證明,跪求巴打幫手 俾我做一次孝子

咁收飛

同黃牛有咩分別?
要買黃牛都過幾日先啦,今日個價一定高到PK
已被趕走 賣哂
唔知會唔會再加

馬可巴
收一張任何日子任何價位
Email: sheep1739@gmail.com

出到來可對連登acc
User name

即搵你

黃牛死全家!

咁收飛

同黃牛有咩分別?

都話可以捐俾慈善機構,唉,巴打我唔係助長黃牛...同埋我只係同巴打收
如果引起不滿,好對唔住
唔知會唔會再加

仲加 ?真係想唱死佢咩
一直都無人嘗試解決黃牛問題

你覺得可以點解決
班死差佬成撚日都無視

出到來可對連登acc
User name

即搵你

黃牛死全家!

咁收飛

同黃牛有咩分別?

都話可以捐俾慈善機構,唉,巴打我唔係助長黃牛...同埋我只係同巴打收
如果引起不滿,好對唔住

好傻好天真,同埋唔好再洗板啦
有人俾你孝感動天就會放俾你架啦
一係你就自己去搵黃牛啦

你覺得可以點解決
班死差佬成撚日都無視

買飛嗰陣實名登記得唔得
好似買機票咁

你覺得可以點解決
班死差佬成撚日都無視

買飛嗰陣實名登記得唔得
好似買機票咁

係囉,學下台灣啦

你覺得可以點解決
班死差佬成撚日都無視

希望香港快啲有實名制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞