[JY]容祖兒討論區(2) Side Tracks Concert賣哂飛啦

683 回覆
13 Like 5 Dislike
容祖兒 Joey Yung《第一百個我 (國)》[Official MV]
https://youtu.be/QXRdM9U-biI

2016-11-20《我愛香港》第14集
灣仔(容祖兒、朱千雪)VS 九龍東(郭晉安、王浩信)

myTV - http://mytv.tvb.com/tc/cat_variety/ihearthk/282507
先提醒大家一下,一陣準備開新Post
唔係唔俾你求飛,但係唔好洗板
同埋記得留低你個人聯絡方法
尾場480仲有飛
尾場480仲有飛

Sor我on9 係880
一張$480尾場 (15號),telegram:abc_1
求飛2張 希望有好心人多左飛
tg:zenzzz
求2張4月9後$480 最好4月14,因為女朋友閒日返工要5點幾起身
*薄酬 麻煩曬🙏🏻
4月1 一張480有冇人可以幫手買
tg: lihkgland
求2張4月9後$480 最好4月14,因為女朋友閒日返工要5點幾起身
*薄酬 麻煩曬🙏🏻

tg: stevemcy
求$480 x2
咩日子都
tg: caltsz
求$480 x2
咩日子都得
tg: caltsz
十八年fan留名

絲打你個張自己睇啦,話哂尾場呀嘛

唔睇就賣俾我啦
想收 兩張 同老母生日睇,求飛

乜價錢都好另加$500一張,total +$1000

出到來可對連登acc
User name

有意請留telegram, 即搵你
黃牛死全家!

出到來可對連登acc
User name

黃牛死全家!

你呢個行為都助長緊黃牛啦
求4張4月8任何票價

Telegram: https://t.me/yeung12
求一張 任何日期480
tg sky903

出到來可對連登acc
User name

黃牛死全家!

但係我係堅巴打,可以對齊資料+當日去埋影相證明,點賣返出去?
尾場480仲有飛

Sor我on9 係880

可唔可以幫我買
tg: wtwwww
其實依家係直接紅字 輪迴都冇埋wo
求兩張1080/880
Telegram: Cave7
黃牛死全家

出到來可對連登acc
User name

黃牛死全家!

但係我係堅巴打,可以對齊資料+當日去埋影相證明,點賣返出去?

巴打唔好誤會
我唔係話你轉手做黃牛
只係你加1000蚊買飛益咗班黃牛黨啫

出到來可對連登acc
User name

黃牛死全家!

係講緊你同買黃牛有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞