[JY]容祖兒討論區(2) Side Tracks Concert賣哂飛啦

683 回覆
13 Like 5 Dislike
7點要前要攞飛我都唔知趕唔趕得切

agger我6點3先收工

我同左佢講七點三前到得唔得
佢話盡量到
又要買定野食又要趕住攞飛都唔知做得邊樣

計計下其實好抆水
wtsapp話7點半之後就唔會再派飛
可能真係要拎一粒鐘假

你邊區收工?

我係大角咀嗰邊呀
最慘係演藝佢到咗金鐘站都仲有一大段路

點解唔係灣仔出

邊邊會近D?我未去過

佢話盡量到

計計下其實好抆水
可能真係要拎一粒鐘假

你邊區收工?

我係大角咀嗰邊呀

點解唔係灣仔出

邊邊會近D?我未去過

我不嬲都係灣仔會展果個出口出,上去就係天橋
跟住行到去入境事務大樓前就落番地面,行番去金鐘方向

https://goo.gl/maps/2rHxsrVfimL2

佢話盡量到

計計下其實好抆水
可能真係要拎一粒鐘假

你邊區收工?

我係大角咀嗰邊呀

點解唔係灣仔出

邊邊會近D?我未去過

我都未去過, 睇google又叫我金鐘出

佢話盡量到

計計下其實好抆水
可能真係要拎一粒鐘假

你邊區收工?

我係大角咀嗰邊呀

點解唔係灣仔出

邊邊會近D?我未去過

https://goo.gl/maps/2rHxsrVfimL2

會展個頭番工表示個場好近

佢話盡量到

計計下其實好抆水
可能真係要拎一粒鐘假

你邊區收工?

我係大角咀嗰邊呀

點解唔係灣仔出

邊邊會近D?我未去過

會展個頭番工表示個場好近

我之前都係會展個頭返工
24號有4張480連位.
有無巴絲有興趣換日子?
兩張四張都得.

換左未?
代fd問有冇人有一張7號或打後日子$480飛想換張4月6日 $480
代fd問有冇人有一張7號或打後日子$480飛想換張4月6日 $480

問人有無 7號打後既飛,但係要6號飛想點

問人有無 7號打後既飛,但係要6號飛想點

句野冇問題
有冇人有7號或之後飛而又想同佢換6號

係咪應該掉番轉:有張6號飛想換7號打後呀
我冇黃色衫 坐後啲算
大家會點咩歌?最煩係開場前寫 如果佢唱左咪
我心水:罪魁 花城 別說愛我

句野冇問題

明明我理解到兩句都係同一個意思,只係個subjet唔一樣
重整多次:現有一張6號$480,求換一張7號或打後日子$480

句野冇問題

明明我理解到兩句都係同一個意思,只係個subjet唔一樣
重整多次:現有一張6號$480,求換一張7號或打後日子$480

你係寫果個緊係唔覺有問題架
留埋聯絡方法啦,唔係啲人點搵你呀
下個禮拜五就係啦
下個禮拜五就係啦

好期待呀
屌 故弄玄虛真係好正
啲歌詞完全中晒 旋律又襟聽
屌 故弄玄虛真係好正
啲歌詞完全中晒 旋律又襟聽

將一切當成天意
比較可以甘心將他去放低
問定先,本身話要飛果個人仲未搵我交收

想換飛,換唔到先賣
3/30號$480飛想換4/6打後同樣價錢

聯絡方法:JY_Ki(Telegram)/ crymelet@gmail.com(Email)

想換飛,換唔到先賣

聯絡方法:JY_Ki(Telegram)/ crymelet@gmail.com(Email)

單張定連位?
留定名先
Tg: r1248

想換飛,換唔到先賣

單張定連位?
留定名先

單張
仲有無人放飛😭😭😭

想換飛,換唔到先賣

單張定連位?
留定名先

單張

咁唔洗啦 放比其他巴絲啦
我睇29個場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞