[JY]容祖兒討論區(2) Side Tracks Concert賣哂飛啦

683 回覆
13 Like 5 Dislike
買左$800張480雙連
有2套880
一套29/3circle aa
一套7/4circle ff
專程幫襯黃牛買比女神揀
但岩岩收左好人卡
蝕少少賣比巴絲

我發誓我一定冇錢賺
有2套880
專程幫襯黃牛買比女神揀
但岩岩收左好人卡
蝕少少賣比巴絲

我發誓我一定冇錢賺

https://t.me/lihkgmrbean
880 單張
4月1日星期六 CIRCLE , BB行 單張 每張 1580

480 單張
4月8日星期六 GALLERY, EE行 單張 每張 900

大家覺得買唔買好。。。

揾到個$480賣700既

係我就唔買 老實講唔覺得今次個show會好睇 但如果你話聽冷門歌已經值回票價就另計啦

作為fans, 好唔好睇都想入去睇一次, 始終唔知幾時再有機會開sidetrack show
880 單張
4月1日星期六 CIRCLE , BB行 單張 每張 1580

480 單張
4月8日星期六 GALLERY, EE行 單張 每張 900

大家覺得買唔買好。。。

係我就唔買 老實講唔覺得今次個show會好睇 但如果你話聽冷門歌已經值回票價就另計啦

作為fans, 好唔好睇都想入去睇一次, 始終唔知幾時再有機會開sidetrack show

見佢係演藝開已經知唔會有咩大搞作同跳舞, 只係希望聽到平時少唱既高質sidetrack
880 單張

480 單張

大家覺得買唔買好。。。

入得去睇就係想聽呢啲歌啫,你唔係以為我地又係想聽痛愛個啲大路歌呀嘛
聽到呢啲真係要噓幾聲添呀
880 單張

480 單張

大家覺得買唔買好。。。

入得去睇就係想聽呢啲歌啫,你唔係以為我地又係想聽痛愛個啲大路歌呀嘛

但我覺得點都有一兩首怨鬼會出現
單放一張 3月30號 880 單丁位

https://t.me/yanggm
880 單張

480 單張

大家覺得買唔買好。。。

今朝碌ig見到佢post華麗邂逅嘅歌詞
真係 嚇死人咩 個心離一離呀.jpg
880 單張

480 單張

大家覺得買唔買好。。。

我寧願聽怨鬼都唔想聽其他人既歌
佢話想唱其他人既歌羅
有2套880
專程幫襯黃牛買比女神揀
但岩岩收左好人卡
蝕少少賣比巴絲

我發誓我一定冇錢賺

巴打
https://t.me/stevemcy
My secret live 紀念品

咁即係隻CD會場有得賣?
等我仲特登為咗佢買vip飛

仲未知係咪同一隻

仲未知係咪同一隻

堆紀念品咁鬼靚 係咪一定要入場先買到
想路過買
Tee同袋都好靚
想買黑TEE

仲未知係咪同一隻

想路過買

痴線真係要每樣一件

仲未知係咪同一隻

想路過買

痴線真係要每樣一件

袋同cd就必買啦 其他再研究下
💿已訂購限量版CD嘅會員注意💿

3月24號當日限量版CD會連同門票一起派發

另外無透過我哋訂購3月24號演唱會門票嘅會員,請在3月24號下午3時至晚上7時前來灣仔演藝學院大堂JY6取票處領取

請帶同入數紙及身份證核實。

仲未知係咪同一隻

想路過買

痴線真係要每樣一件

袋同cd就必買啦 其他再研究下

麻煩睇頭場既巴絲報告返,係咪要俾飛入到場先買到紀念品
驚好似去麥花臣睇show咁
有無人買左容祖兒演唱會VIP1080?
我6/4撞左日子 想換
求交換不出售

Goldenhins@gmail.com
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞