[JY]容祖兒討論區(2) Side Tracks Concert賣哂飛啦

683 回覆
13 Like 5 Dislike
琴日口痕走左去問尾場單張vip a行
$3200
$3200

咁隻CD要幾錢

聽聞Fans Club個場未爆,入會買飛都平過黃牛多多聲啦

150 內好似

入會訂飛 $160+$480+$30=$670

其實算抵屌

而家入fc仲有無飛

咁隻CD要幾錢

聽聞Fans Club個場未爆,入會買飛都平過黃牛多多聲啦

150 內好似

入會訂飛 $160+$480+$30=$670

其實算抵屌

而家入fc仲有無飛

應該有掛
1000張飛應該未賣哂
$3200

尾場差唔多
代朋友問
因為佢買唔到480/880
所以想問下bro重有咩方法可以買到 (2張)
炒太貴 炒到2千幾

如果有bro可以放到2張 any date既480/880就好
代朋友問
因為佢買唔到480/880
所以想問下bro重有咩方法可以買到 (2張)
炒太貴 炒到2千幾

如果有bro可以放到2張 any date既480/880就好

除左買黃牛都無辦法架啦,一係等出碟啦
有無巴打/絲打有480飛,二連,邊日都得
好有誠意想睇但買唔到飛
價錢可再傾
telegram : och0799
容祖兒 Joey Yung & 李克勤 Hacken Lee《時間的錯》[Lyric MV]

https://www.youtube.com/watch?v=zJTYeJffT6A

容祖兒 Joey Yung & 李克勤 Hacken Lee《記憶的味蕾 (國)》[Lyric MV]

https://www.youtube.com/watch?v=9Ya05lBqDPQ
等左成個月
娛樂百分百聽晚終於播喇
等左成個月
娛樂百分百聽晚終於播喇

有上綜藝

路過祖
📀限量版CD最新消息📀

歌迷會成功爭取替所有會員(包括沒有透過歌迷會訂購門票之會員)以優惠價每張港幣100元(英皇公司告知唱片原價需要185元)購買限量版唱片,限量版唱片不會公開發售,只會於VIP1080票價及第二場贊助場出現,所有會員每人只限訂購一張。

👉🏼 *沒有訂購門票的會員*:
歌迷會成功爭取替沒有透過歌迷會訂購門票的會員訂購限量版CD一隻。如欲訂購限量版CD,請於2月25日下午4時前入數$100,以成功入數為準。

👉🏼每位會員只限訂購一隻

有無會員巴打幫手買一隻
求幫手問隻CD
推番上去先
📀限量版CD最新消息📀

歌迷會成功爭取替所有會員(包括沒有透過歌迷會訂購門票之會員)以優惠價每張港幣100元(英皇公司告知唱片原價需要185元)購買限量版唱片,限量版唱片不會公開發售,只會於VIP1080票價及第二場贊助場出現,所有會員每人只限訂購一張。

歌迷會成功爭取替沒有透過歌迷會訂購門票的會員訂購限量版CD一隻。如欲訂購限量版CD,請於2月25日下午4時前入數$100,以成功入數為準。

有無會員巴打幫手買一隻

ok ar
📀限量版CD最新消息📀

有無會員巴打幫手買一隻

ok ar

我都想買一隻 可以點聯絡你
📀限量版CD最新消息📀

有無會員巴打幫手買一隻

ok ar

tg : gmilksuki
📀限量版CD最新消息📀

有無會員巴打幫手買一隻

ok ar

tg : gmilksuki

我應該買到2隻
我同我fd一人買一隻
祖祖去左李榮浩演唱會做嘉賓
唱習慣失戀
天后容祖兒昨日到電台宣傳演唱會,問到屆時可會唱男友劉浩龍的歌?她笑言:「唱得好聽過佢咁點算?」而講到好友謝霆鋒在機場跟女友王菲當眾錫錫,她大讚鋒菲Sweet,又笑言自己愛不夠。

容祖兒昨日到電台宣傳下月在香港演藝學院歌劇院舉行的14場《容祖兒.MY SECRET.LIVE》演唱會,講到個唱掀起撲飛潮,問到是否還有很多飛債?她說:「係呀,主要唔係因為我特別受歡迎,而係呢個騷特別少飛,呢個Side Track演唱會以為淨係會有Die-hard Fans,估唔到原來都好多人有興趣,所以希望啲黃牛可以用番正常價錢放飛,唔好咁猖狂,聽講賣成40倍,太過分!」她亦指想在演藝開騷是希望跟大家親密些,有心貼心的感覺。

「唱得好聽過佢點算?」
祖兒表示暫時只有一首歌需要排舞,但坦言揀歌有難度:「要諗點樣鋪排令起承轉合好啲,又諗緊係咪全部都係唱Side Track,因為顧慮有啲唔係Die-hard Fans。(會唔會參考網民意見揀歌?)我有睇過,但有啲好唔Side Track,但都幾真正反映民意。」她透露不會請嘉賓,但有考慮翻唱別人的歌:「一啲係我嘅心水歌,因為呢個叫Secret Live,係用音樂嚟講心事嘅騷。(會唔會唱男友劉浩龍嘅歌?)等人哋開騷先啦。」問到對方的歌可是她的心水歌,她冧笑說:「係......諗下先。(有冇試過喺公眾場合唱佢嘅歌?)冇,有咁嘅需要咩?唱得好聽過佢咁點算?」

容祖兒催細佬結婚騰空間房

至於講到好友謝霆鋒被網友影到在香港機場跟女友王菲當眾咀嘴,祖兒笑言:「都幾Sweet,我諗佢都冇諗到會畀人睇到。」她又怕醜承認少在公眾場合錫錫:「盡少,盡可能忍住先,睇得出佢哋按捺唔住,真係好愛。(你有幾愛?)我就冇,所以先影唔到呢啲相。」另外,對於有指她弟弟搭上人妻空姐,祖兒表示:「我哋關係密切,同一屋簷下,多少都有講到,不過你哋唔係我屋企人,梗係唔同你哋講,佢咁大個人會處理,佢呢方面比我經驗老到,所以唔使擔心咁多,我都希望佢快啲結婚,騰空間房畀我。(媽咪有冇話想你騰空間房?)聽唔到有呢個訴求,細佬結婚同生BB先啦,生咗就當係我。(你幾時生?)40歲前。」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20170224/00282_035.html
祖祖去左李榮浩演唱會做嘉賓
唱習慣失戀

https://www.youtube.com/watch?v=ujfev5EsjHw
天后容祖兒昨日到電台宣傳演唱會,問到屆時可會唱男友劉浩龍的歌?她笑言:「唱得好聽過佢咁點算?」而講到好友謝霆鋒在機場跟女友王菲當眾錫錫,她大讚鋒菲Sweet,又笑言自己愛不夠。

容祖兒昨日到電台宣傳下月在香港演藝學院歌劇院舉行的14場《容祖兒.MY SECRET.LIVE》演唱會,講到個唱掀起撲飛潮,問到是否還有很多飛債?她說:「係呀,主要唔係因為我特別受歡迎,而係呢個騷特別少飛,呢個Side Track演唱會以為淨係會有Die-hard Fans,估唔到原來都好多人有興趣,所以希望啲黃牛可以用番正常價錢放飛,唔好咁猖狂,聽講賣成40倍,太過分!」她亦指想在演藝開騷是希望跟大家親密些,有心貼心的感覺。

「唱得好聽過佢點算?」
祖兒表示暫時只有一首歌需要排舞,但坦言揀歌有難度:「要諗點樣鋪排令起承轉合好啲,又諗緊係咪全部都係唱Side Track,因為顧慮有啲唔係Die-hard Fans。(會唔會參考網民意見揀歌?)我有睇過,但有啲好唔Side Track,但都幾真正反映民意。」她透露不會請嘉賓,但有考慮翻唱別人的歌:「一啲係我嘅心水歌,因為呢個叫Secret Live,係用音樂嚟講心事嘅騷。(會唔會唱男友劉浩龍嘅歌?)等人哋開騷先啦。」問到對方的歌可是她的心水歌,她冧笑說:「係......諗下先。(有冇試過喺公眾場合唱佢嘅歌?)冇,有咁嘅需要咩?唱得好聽過佢咁點算?」

至於講到好友謝霆鋒被網友影到在香港機場跟女友王菲當眾咀嘴,祖兒笑言:「都幾Sweet,我諗佢都冇諗到會畀人睇到。」她又怕醜承認少在公眾場合錫錫:「盡少,盡可能忍住先,睇得出佢哋按捺唔住,真係好愛。(你有幾愛?)我就冇,所以先影唔到呢啲相。」另外,對於有指她弟弟搭上人妻空姐,祖兒表示:「我哋關係密切,同一屋簷下,多少都有講到,不過你哋唔係我屋企人,梗係唔同你哋講,佢咁大個人會處理,佢呢方面比我經驗老到,所以唔使擔心咁多,我都希望佢快啲結婚,騰空間房畀我。(媽咪有冇話想你騰空間房?)聽唔到有呢個訴求,細佬結婚同生BB先啦,生咗就當係我。(你幾時生?)40歲前。」

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20170224/00282_035.html

唔好又唱咩痛愛 誰來愛我呀

「唱得好聽過佢點算?」

唔好又唱咩痛愛 誰來愛我呀

屌講明係Side Track演唱會緊係全Side Track啦
入到場你自己唔識首歌怪得邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞