[JY]容祖兒討論區(2) Side Tracks Concert賣哂飛啦

683 回覆
13 Like 5 Dislike
祖講佢會俾歌迷會既人優先買既時候 即刻入fanclub
買到之後琴日又禁到4月13號
買480但fanclub有得訂埋隻CD
有心睇根本唔會睇唔到 因為我屋企人一月頭先入會都買到

咁隻CD要幾錢

聽聞Fans Club個場未爆,入會買飛都平過黃牛多多聲啦
祖講佢會俾歌迷會既人優先買既時候 即刻入fanclub
買到之後琴日又禁到4月13號
買480但fanclub有得訂埋隻CD
有心睇根本唔會睇唔到 因為我屋企人一月頭先入會都買到

咁隻CD要幾錢

150 內好似
屌,d飛仲未跌價
屌,d飛仲未跌價

一個星期都未有喎
屌,d飛仲未跌價

一個星期都未有喎

但我見d 480 一係賣晒,一係搶到天價,特別紅日果d
880就無上無落...

咁隻CD要幾錢

150 內好似

入會訂飛 $160+$480+$30=$670

其實算抵屌

150 內好似

其實算抵屌

FC肯撚定又迫你舉牌舉banner大叫,做得稍為唔落力都俾leader當狗咁喝,唔可以專心安靜同冇壓力咁睇show。
利申我入FC個年代啲leader叫海豚,火柴,Carmen,仲有個肥婆唔知叫咩名。全部都以為自己好撚有勢蝦會員嘅垃圾。

成場都係Fans應該唔駛舉牌啦嘛

150 內好似

其實算抵屌

FC肯撚定又迫你舉牌舉banner大叫,做得稍為唔落力都俾leader當狗咁喝,唔可以專心安靜同冇壓力咁睇show。
利申我入FC個年代啲leader叫海豚,火柴,Carmen,仲有個肥婆唔知叫咩名。全部都以為自己好撚有勢蝦會員嘅垃圾。

其實算抵屌

成場都係Fans應該唔駛舉牌啦嘛

你話,肯定啲leader又話會錄影出DVD乜乜柒柒,然後逼你舉同嗌足幾個鐘。
最記得之前有群星show,個肥婆leader逼一堆人(包括我)舉條大大banner(肥婆自己唔係坐呢個area),遮住後面幾行啲人,佢地鬧到我地仆街,我地就舉低啲,點知轉個頭個死肥婆嚟巡場,喝狗咁話「冇食飯呀?舉高啲啦,舉咁矮邊個睇到呀?」。鬧完又死撚開,然後我地要同後面幾行啲人道歉,話係個肥婆逼我地咁做。後面啲人見到真係個肥婆逼我地,都同情我地。

好少第一場就會錄影,所以應該唔會再發生呢啲事
見到你以前咁樣,真係覺得唔參加呢啲小圈子係非常之咁正確
依家有人賣480票 $680=1 要訂 信唔信得過

要入錢落戶口千祈咪制,呃錢架咋
一手交錢一手交票
依家有人賣480票 $680=1 要訂 信唔信得過

一手交錢一手交票

係呀 佢要先入數

我都驚所以上黎問

千祈唔好入錢,好多人出過事(唔係指呢個演唱會,係之前周杰倫果個已經試過)
無票無偈傾
俾你報到警咁又點,哂左幾多時間、心機先拎得番啲錢
放480$ 前排29/3 x 2
880 x 2 8/4
1080 單張 12/4 頭行
有意tele twc 09

一手交錢一手交票

係呀 佢要先入數

我都驚所以上黎問

千祈唔好入錢,好多人出過事(唔係指呢個演唱會,係之前周杰倫果個已經試過)
無票無偈傾

一票難求
禁入佢個fb係d假ac黎
無同佢買了

假FB AC都無野,反正佢會要你入錢落佢銀行戶口,到時你有佢個名同銀行戶口號碼,差佬都會做野

過左新年再搵過啦

一手交錢一手交票

係呀 佢要先入數

我都驚所以上黎問

無票無偈傾

一票難求
禁入佢個fb係d假ac黎
無同佢買了

假飛撚仲西過黃牛

其實算抵屌

利申我入FC個年代啲leader叫海豚,火柴,Carmen,仲有個肥婆唔知叫咩名。全部都以為自己好撚有勢蝦會員嘅垃圾

而家都係
唔係為演唱會我真係唔入

利申我入FC個年代啲leader叫海豚,火柴,Carmen,仲有個肥婆唔知叫咩名。全部都以為自己好撚有勢蝦會員嘅垃圾

而家都係
唔係為演唱會我真係唔入

仲係嗰啲leader?
海豚,Yoko,火柴,Carmen,我記起個肥婆叫咩名!!!叫小瑜!!!

而家係66同婷婷
核心成員有肥ting 瓜子 龍子
其他唔係好記得
n年前有出過fun
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞