[JY]容祖兒討論區(2) Side Tracks Concert賣哂飛啦

683 回覆
13 Like 5 Dislike

而家都係
唔係為演唱會我真係唔入

仲係嗰啲leader?
海豚,Yoko,火柴,Carmen,我記起個肥婆叫咩名!!!叫小瑜!!!

而家係66同婷婷
核心成員有肥ting 瓜子 龍子
其他唔係好記得
n年前有出過fun

瓜子!!!以前都有呢個人,係咪小肥TB

而家有d似c9

而家係66同婷婷
核心成員有肥ting 瓜子 龍子
其他唔係好記得
n年前有出過fun

而家有d似c9

以前有出過
火柴唔西喎 可能對女唔西

而家有d似c9

以前有出過

火柴係咁多個之中相對地唔西

我有fd應該都係你個期出fun

而家有d似c9

以前有出過

火柴係咁多個之中相對地唔西

我都覺得火柴算幾好啦, 有問必答
不過記得果陣有個女嘅好唔likey佢
但講真做到會長有幾可真係人人愛戴, 實有人唔抵得

本身識66, 不過冇相認
都成十年前嘅事……
收2張任何日子嘅$1080/$480

telegram: tabitagame
Fans club咁西
Btw

Fans club咁西

大部份fc都係咁
屌那星,480炒到上1700蚊,有無咁誇呀

邊位巴打放輪椅飛

另求 $1080 兩連
tg: janxjan

邊位巴打放輪椅飛

另求 $1080 兩連

一張輪椅

邊位巴打放輪椅飛

另求 $1080 兩連

一張輪椅

輪椅位買左 當日係咪要租架輪椅去...

我都買左輪椅位啊,打左去場地(APA)果邊問,拒話OK的
Fans club咁西

大部份fc都係咁

好彩無入過fc
唔知點解覺得今日好岩聽黃昏點唱機
https://www.youtube.com/watch?v=kiTbpsZqnjI
其實個show公開發售既飛應該唔多
佢留左一千張俾自己
公司高層又留左最少一千張

臨場唔得你點算

臨場唔得你點算

send左email,拒覆左,到時對質

臨場唔得你點算

真係祝你好運

臨場唔得你點算

send左email,覆左,到時對質

「佢」唔係拒

臨場唔得你點算

真係祝你好運

有書面回覆可以話係無得輸
其實個show公開發售既飛應該唔多
佢留左一千張俾自己
公司高層又留左最少一千張

基本上係個咁細嘅場搞係自己捉蟲
明明唱一場就得依家分十場
說好的跌價呢,大家問到有乜價?

480最平我問到1200-1400,880就1800-2400,1080我都唔敢問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞