[騂龍天合]一月廿五日快活谷夜賽討論區

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
大家最唔期待既女朋友吹奏系列又要出現了
剛剛賽日 得一隻入Q 一隻第四 一隻比拉馬師拉到無影 真係唔好意思

康樂神駒 換炒飯 上次泥地鞭都無落 扮曬野

本身想要真先生但唔用返贏馬配備 我再諗下先
之後今晚先再算
沙角威龍/快樂寶貝最後可能會入吹奏系列

康神 不了
初步有幾隻馬放低 逐場黎

R1

快快手 - 操練手法轉哂 全部地 仲細閘
天地有正氣- 騎師當寶攬實
剛剛賽日 得一隻入Q 一隻第四 一隻比拉馬師拉到無影 真係唔好意思

之後今晚先再算

康神 不了

不能不了 了完兩鞭 即刻換炒飯跑 2200本身唔差

騂龍廢事比大家 追撚左好多次 贏多w姐
R2
轟啊 - 來港初出已留意,款好神靚
轉幾手都冇起色,真係燒相書
上次初谷走勢合格
今次復課受操, 單跳拍跳 再大細閘,只怕騎者

之後今晚先再算

康神 不了

最多擺3選

因為有兩隻比佢更明刀明槍

康神 不了

最多擺3選

又要紀錄了
R3

德國情聖- 典型長途馬,我頓星期六親試仲要拍 跑長好檔 必可反先精算搏奕
R3

德國情聖- 典型長途馬,我頓星期六親試仲要拍 跑長好檔 必可反先精算搏奕

上次兩隻都中孖寶頭次獎

不過見到我頓

最多擺3選

又要紀錄了

康神2000)1800)2200 我覺得 買p好了
R4
肥巨龍赤赤痛
初出來港 我身為迷肥黨 一定跟進 初谷跟跑 輕輕鬆鬆都跑過第3快末段 今季落班3場場場跑錯
今次番1200 強配 本利還

加d啦- 有個一檔惡番好多 好彩都仲有草地 我水私家車 做配腳啦

最多擺3選

又要紀錄了

康神2000)1800)2200 我覺得 買p好了

我多數推薦得都叫大家買位置

今次唔記得打 唔好意思

最多擺3選

又要紀錄了

潘輝 兩隻都好硬
快上快樂 呢隻winner就係 winner
2200 winner

冇錢賭了

最多擺3選

又要紀錄了

潘輝 兩隻都好硬
快上快樂 呢隻winner就係 winner
2200 winner

潘上場都發揮好好
先選兩隻有證明都係合理
不過可能我有私心 諗埋鞍上人

冇錢賭了

控制注數 細細注都好好玩

冇錢賭了

控制注數 細細注都好好玩

下個月又一條好漢
縮返
R3

上次兩隻都中孖寶頭次獎

不過見到我頓

頓正氣已用盡,投注前應考慮拉馬風險
場二班1650咩事

唔識賭
志友運好似幾好 但無表現
場二班1650咩事

唔識賭

1號p 2號不了
場二班1650咩事

唔識賭

1 8 9點睇
場二班1650咩事

唔識賭

1 8 9點睇

唔好啦,我上次中左,今次唔買啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞