[騂龍天合]一月廿五日快活谷夜賽討論區

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
屌你老母 西維爾
好地地反級4:2 係要4-3 走盤
仆街死啦

買左條過奸元玩下
烏雞
國米
洛達

西維

你兩個唔講我唔會買

真定假啊 咁抬舉

比隻你

下星期三買我上啦

仲記得你排位日 提我一提 真係有記低

我小薯仔都要學野既

佢上年good winner黎
本身以為先行好
莫雅果場佢轉跑法 跑差腳
仲屈過先行

我就知佢唔簡單
屌你老母 西維爾
仆街死啦

買左條過奸元玩下
烏雞
國米
洛達

西維

咩人黎架
係要走盤 西到仆街
條女煮飯 幫手先
遲d再9up
小組是日給予杜利萊機會解釋他於此賽中不對「康樂神駒」用鞭的原因。杜利萊表示,他需要沿途催策「康樂神駒」,皆因坐騎在馬群之後及馬匹之間競跑時抗拒前面馬匹踢起的泥頭。他說,進入直路時,他將「康樂神駒」移至馬群外側,起初以左手用鞭,然而當他這樣做時,坐騎傾向斜跑。他說,他因此改以右手握鞭,「康樂神駒」向外斜跑。他又說,考慮到「康樂神駒」的走勢,以及坐騎在直路早段斜跑,他覺得不對坐騎用鞭,在餘下途程手足並用力策坐騎是更佳選擇。

無追post 有巴打貼過未?
屌你老母 西維爾
仆街死啦

買左條過奸元玩下
烏雞
國米
洛達

西維

咩人黎架
係要走盤 西到仆街

賭波輸死了

可能見我鳩up mode講心水驚我燈

你兩個唔講我唔會買

真定假啊 咁抬舉

比隻你

下星期三買我上啦

我小薯仔都要學野既

本身唔想買祥勝,屌星期五跳,星期一草地,即車,
勁有波幅兩課草又得第二

星期三,大情人,至尊無上一定要睇

真定假啊 咁抬舉

比隻你

下星期三買我上啦

我小薯仔都要學野既

本身唔想買祥勝,屌星期五跳,星期一草地,即車,
勁有波幅兩課草又得第二

星期三,大情人,至尊無上一定要睇

真定假啊 咁抬舉

比隻你

下星期三買我上啦

我小薯仔都要學野既

本身以為先行好
仲屈過先行

我就知佢唔簡單

全晚應該得一隻我上
驚get錯
呢隻初出好似有走勢 今次應該都有分頭

我小薯仔都要學野既

本身以為先行好
仲屈過先行

我就知佢唔簡單

全晚應該得一隻我上
驚get錯

你應該講中左
One more hint: 隻馬田谷都跑過
小組是日給予杜利萊機會解釋他於此賽中不對「康樂神駒」用鞭的原因。杜利萊表示,他需要沿途催策「康樂神駒」,皆因坐騎在馬群之後及馬匹之間競跑時抗拒前面馬匹踢起的泥頭。他說,進入直路時,他將「康樂神駒」移至馬群外側,起初以左手用鞭,然而當他這樣做時,坐騎傾向斜跑。他說,他因此改以右手握鞭,「康樂神駒」向外斜跑。他又說,考慮到「康樂神駒」的走勢,以及坐騎在直路早段斜跑,他覺得不對坐騎用鞭,在餘下途程手足並用力策坐騎是更佳選擇。

屌你咁都冇事?仆街啦

本身以為先行好
仲屈過先行

我就知佢唔簡單

全晚應該得一隻我上
驚get錯

你應該講中左
One more hint: 隻馬田谷都跑過

田草隔一隔
有分頭硬

屌你咁都冇事?仆街啦

咩料啊
咁都無嘢,倒屎小組係咪盲撚咗

屌你咁都冇事?仆街啦

咩料啊
咁都無嘢,倒屎小組係咪盲撚咗

華人咁樣停左賽啦
莫雷拉

我以為你會要我年

可能見我鳩up mode講心水驚我燈

你兩個唔講我唔會買

以後專買冷門算
今日三隻心水 三隻馬入面最冷個隻贏 最熱個隻就

你兩個唔講我唔會買

以後專買冷門算
今日三隻心水 三隻馬入面最冷個隻贏 最熱個隻就

我超真係
霍老一成不變 真係鳩屎

「比卡超」躍出時向上跳躍,因而失地。
On9倒屎又唔洗佢試閘
真係由得霍利時又繼續唔理漏閘問題再亂咁報名
講開岩岩先發生我閃星期三會跑
如果keibb騎佢想買了
新POST留名

邊個騎都買
BB騎重注

邊個騎都買
BB騎重注

前次輸祈普敦
上次韋紀力亂咁拉停

邊個騎都買
BB騎重注

阿妹
卡洛成日話佢代表作係閃電王
IFC天台度門鎖左
跳唔到
屌你老母 西維爾
仆街死啦

買左條過奸元玩下
烏雞
國米
洛達

西維

屌我都係
我串埋西維爾祖記上盤2X3
收少左600蚊

邊個騎都買
BB騎重注

阿妹
卡洛成日話佢代表作係閃電王

一日4WIN好似有閃電王份
仲要好似係第4WIN
唔知有冇記錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞