[騂龍天合]一月廿五日快活谷夜賽討論區

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
其實你地係咁講操練,有無統計過邊種操法先係好,邊種先係唔好,唔通勤操猛練就一定機會大d? 有無紀錄過

騂龍追多次 鬥氣飛
嬴嗰次有份完繼續追追追追追
最後一次

成組馬都唔係好叻
騂龍起碼識贏先
我都會要呢隻

四條龍我都覺得好

初三都有隻龍好

騂龍追多次 鬥氣飛
最後一次

成組馬都唔係好叻
騂龍起碼識贏先
我都會要呢隻

四條龍我都覺得好

初三都有隻龍好

但係個馬房

成組馬都唔係好叻
騂龍起碼識贏先
我都會要呢隻

四條龍我都覺得好

初三都有隻龍好

又係你隻龍 食過翻尋味

四條龍我都覺得好

初三都有隻龍好

但係個馬房

應該我柒左sor
咁我知咩龍

四條龍我都覺得好

初三都有隻龍好

但係個馬房

應該我柒左sor
咁我知咩龍

其實我都估估下
唔會係無敵啦

四條龍我都覺得好

初三都有隻龍好

但係個馬房

應該我柒左sor
咁我知咩龍

其實我都估估下
唔會係無敵啦

快樂火龍
龍舟掛鼓
無敵飛龍
龍城勇將
唔要騂龍同賓周赤,賓周赤都唔係韋達騎

肥鬼好仆街架 軍勇戰略都唔等佢
肥鬼變左架啦 心淡啦我肥咁樣 冇人情味

騂龍追多次 鬥氣飛
最後一次

成組馬都唔係好叻
騂龍起碼識贏先
我都會要呢隻

四條龍我都覺得好

前次柏寶馬飛龍我有買
3次11檔,今次10檔,點買得落手

杜滿萊個次我都有買,唉,追到心淡

應該我柒左sor
咁我知咩龍

其實我都估估下
唔會係無敵啦

快樂火龍
龍舟掛鼓
無敵飛龍
龍城勇將

估中左
我講係其中一隻
但除此之外 第一隻都好好 5班 垃圾馴獸師終於辣一辣佢
跑過星期三先啦
暫時初步睇好沈7成手馬
頭場冷馬唔少,唔係太分明既賽局
高山威龍好,有咩好,流完鼻血,做到功夫,休出賺體力,好檔有賠率
金威利,我覺得佢賺d班,未至於5班要捱打,跑過place 都好
快趣的正如當家講,落草地多過落泥地
馬房有心機操,輸錢都好,誠意搭救
二場,無咩冷馬捉到,係覺得野外桃源好撚古惑,輸完一場12檔尻跑,收埋操一個月拍5課,你話有無古惑
三場除左吹奏個隻大情人外,冷馬我要Tigerhill個外孫,佢係我一定要拖既馬,高柏新黎講操練好正常,有課草地,係呢d路程嫁嗱,有賠率拖啦,快樂神駒我都會揀

海利多個win 馬房食得好應,我估佢會收下,你諗下獎門人食得幾應,千六萬,佢隻馬叫卡加動力,你諗下補返條馬數未
二場,無咩冷馬捉到,係覺得野外桃源好撚古惑,輸完一場12檔尻跑,收埋操一個月拍5課,你話有無古惑

大爆發一衝過哂啊!
三場除左吹奏個隻大情人外,冷馬我要Tigerhill個外孫,佢係我一定要拖既馬,高柏新黎講操練好正常,有課草地,係呢d路程嫁嗱,有賠率拖啦,快樂神駒我都會揀

海利多個win 馬房食得好應,我估佢會收下,你諗下獎門人食得幾應,千六萬,佢隻馬叫卡加動力,你諗下補返條馬數未

即係有草地有多拍跳就要買,會唔會睇到賽馬太簡單
想問 R2 轟啊!!
即係大爆發
小弟太蠢
想問 R2 轟啊!!
即係大爆發
小弟太蠢

係,佢吹奏左好耐
想問 R2 轟啊!!
即係大爆發
小弟太蠢

係,佢吹奏左好耐

兩季前初出已經跟 唔信係狗餅馬
包仔知我係報名表都未出已經睇實
心諗 屌唔係包皮下話.. 包皮騎唔郁啦呢隻

咁佢功夫正常又唔係老弱殘兵 馬房又有手馬
又會有得分 手足拖一票無妨
想問 R2 轟啊!!
即係大爆發
小弟太蠢

係,佢吹奏左好耐

兩季前初出已經跟 唔信係狗餅馬
包仔知我係報名表都未出已經睇實
心諗 屌唔係包皮下話.. 包皮騎唔郁啦呢隻

咁佢功夫正常又唔係老弱殘兵 馬房又有手馬
又會有得分 手足拖一票無妨

我覺得佢都幾好,我苗一定係開心神狗

即係有草地有多拍跳就要買,會唔會睇到賽馬太簡單

唉 我回你啦
各有各刨馬方法啦
我自己算係咩都睇少少咁 咩都半桶水 但鐘意諗下形勢 睇下賽績時間 跑泥又睇下血統呀 連騎師都諗埋呀 再聽下大家講 先決定買咩

佢地算係主打晨操派 好難唔睇操決定投注方向 唔通叫佢地跟你數據咩 無可能啦
我先歸納你係統計派 你同樣咪又係用數據決定投注方向 我都可以話場場馬唔同 用數據好難準曬
所以各有各法啦 無咩邊個對邊個錯
可唔可以唔好理佢,由尻佢啦,唔想同佢嘈
四場無咩馬岩,五場啦,敬無極同路路發我都中意,其實我等佢地跑長好耐,我係唔明點解路路發咁好長途血統,走去跑短,而高柏新就走去跑長,佢係好堅持跑長,之前幾手千二千四,我中意佢跑一里千八,佢翻步出腳身型,我覺得佢幾筋骨,可惜左7-8歲先試一里以上
四場無咩馬岩,五場啦,敬無極同路路發我都中意,其實我等佢地跑長好耐,我係唔明點解路路發咁好長途血統,走去跑短,而高柏新就走去跑長,佢係好堅持跑長,之前幾手千二千四,我中意佢跑一里千八,佢翻步出腳身型,我覺得佢幾筋骨,可惜左7-8歲先試一里以上

敬無極成日伏伏下
跑完第2之後跟進左兩次

敬無極成日伏伏下
跑完第2之後跟進左兩次

佢出皇牌跑一里,拖下啦,冷門拖啦,唔爭在一年,屌佢有五班一千,一里,四班有千二,點尻解揀一里四班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞