[騂龍天合]一月廿五日快活谷夜賽討論區

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有情人而家獨贏投注有115,000
仲有成日 唔使驚佢冇肉食喎
邊個聽日再吹邊個就係鬼

聽晚玩唔到即場 屌
邊個聽日再吹邊個就係鬼

惡到呢

成場馬520000獨贏投注額
3.5倍10隻馬跑

150000左右啦
第二場個win 個pool先得420000,屌多左十幾萬,你班C.D rom

成場馬520000獨贏投注額
3.5倍10隻馬跑

150000左右啦

有得計

而家123000
第二場個win 個pool先得420000,屌多左十幾萬,你班C.D rom

海利多上場赢哈哈爸爸都仲有6.4

海利多上場赢哈哈爸爸都仲有6.4

用左唔少力 p好了
我自己覺得馬房真係食飽左,獎門人點會咁買,我覺得沈集成係有俾料獎門人,卡加動力,獎門人咩關係呀

搵佢上下射孖寶算,博下冷
一係拖 Q T
3.5W 鬼有肉食

包膠仔仲有心水?

無啦,你地全餐啦

Molamola

包膠仔仲有心水?

無啦,你地全餐啦

Molamola

中左橫濱 大情人拖全餐位置q
要留意馬房,老苗 賀賢
騎王:蘇

3場 快樂神駒 傲行者
3隻都有分頭,傲行者件衫旺,1200,1400,1800,熱夠身就爆你一場
快樂神駒狀態好, 海利多要返 ,大情人就 睇賠率啦

4場 妙感win 腳:線路神駒 育馬妙星 笑眼光
其實高伯新手馬唔錯,育馬妙星fit,線路神駒落班換人 如果唔係12檔,我會搏win

5場 其實好亂 ,成龍要睇臨場 ,馬飛龍我想再搏多次 ,勁勇威龍就拖, 綽綽有餘領航大師冇得飛
勁無極呢煲咗30號5班但係做咗後備,所以我會下場先要
7場
7場 牛精叻仔內檔換人
龍船,經典帝國都好
金碧旺旺有賠率可以拖下
揮闖就睇唔透有權殺曬

8場 7,8會要, 超凡夢想海都巨星狀態好 1要睇 炒飯哥有冇手影

東方快車級數高但係初跑谷草 只限拖
上次吳長晉騎今次玩人嗰兩隻可以留意
唉,算啦,無心機睇,無肉食
車另一隻開心神狗算
7場 牛精叻仔內檔換人
龍船,經典帝國都好
金碧旺旺有賠率可以拖下
揮闖就睇唔透有權殺曬

8場 7,8會要, 超凡夢想海都巨星狀態好 1要睇 炒飯哥有冇手影

東方快車級數高但係初跑谷草 只限拖
上次吳長晉騎今次玩人嗰兩隻可以留意

第7場完全支持
牛精叻仔落返三班惡過狗 靚檔已佔先機
終於追完Po

聽日鍾意苗賀方婆娘同大告
最睇唔透係蘇偉賢
屌佢隻隻都似樣咁
每場兩隻
幫包裝巴吹奏其他

名馬 跑馬仔
事必獲利 銀影大亨
海利多 快樂神駒
越跑越好 笑眼光
騂龍 領航大師
雄霸 同進
牛精叻仔 金碧旺旺
最驫 勝一籌
東方快車 勁趣
Btw
沙拉呢個look 好正
要留意馬房,老苗 賀賢
騎王:蘇

3場 快樂神駒 傲行者
3隻都有分頭,傲行者件衫旺,1200,1400,1800,熱夠身就爆你一場
快樂神駒狀態好, 海利多要返 ,大情人就 睇賠率啦

4場 妙感win 腳:線路神駒 育馬妙星 笑眼光
其實高伯新手馬唔錯,育馬妙星fit,線路神駒落班換人 如果唔係12檔,我會搏win

5場 其實好亂 ,成龍要睇臨場 ,馬飛龍我想再搏多次 ,勁勇威龍就拖, 綽綽有餘領航大師冇得飛
勁無極呢煲咗30號5班但係做咗後備,所以我會下場先要

諗左好耐 第三場覺得全晚最難賭 谷場中長途
難既原因係唔知變唔變奏 會唔會變奏

第五場 我都係成龍行頭 搏埋W 鬥氣飛
每場兩隻
幫包裝巴吹奏其他

名馬 跑馬仔
事必獲利 銀影大亨
海利多 快樂神駒
越跑越好 笑眼光
騂龍 領航大師
雄霸 同進
牛精叻仔 金碧旺旺
最驫 勝一籌
東方快車 勁趣

R6
女朋友係貓騎豬王推薦

炒飯 部撚 各買了小小注了

利申 騎豬皇由買第一次到加陣大大話話十幾次
未撚中過呀 今次又捐錢 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞