[騂龍天合]一月廿五日快活谷夜賽討論區

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

我學生哥一期賭二百幾
覺得自己賭好細

200 識得玩可以推上去變好大

學生哥就算好有信心都唔敢大注
通常一場買30蚊Q/位置Q
今季中過二次千幾蚊Q已經好開心

我鍾意賭Q 感覺賠得大份啲
無咩本事中冷位置Q

我都係學生哥 賭二百幾都覺好大 同我老豆一齊賭好興奮

望住部電視一齊叫
老豆不賭

琴日all in左場閪波半場 今晚有本

佢買馬醒過我好撚多 成日屌鳩我買啲馬唔三唔四 個次我買翩翩勝利導航 q 佢自己買幸運年年翩翩 完左就話我買熱門搭10倍馬on9

勝利導航係咪奸仔達
https://youtu.be/zymj1JtWajg

笑撚到我仆街 乜撚野事啊肥鬼

你地成日問我乜鳩野係雙肥,自己睇丫
死肥鬼以為自己好好聽
歌聲獻歲咁款

我學生哥一期賭二百幾
覺得自己賭好細

最撚威水個次都係咁樣 之後就開始幫馬會鋪草皮
中左派女朋友巴打

今晚無咩信心
暫時買左兩場 中曬可能派
炒飯騎皇派1個100
同埋一陣外出呀 無得賭臨場差好遠

望住部電視一齊叫
老豆不賭

佢買馬醒過我好撚多 成日屌鳩我買啲馬唔三唔四 個次我買翩翩勝利導航 q 佢自己買幸運年年翩翩 完左就話我買熱門搭10倍馬on9

勝利導航係咪奸仔達

係 因為柏寶 同埋佳運來馬房有影買左
中左派女朋友巴打

今晚無咩信心
炒飯騎皇派1個100

派我

孖寶以小搏大
中左派女朋友巴打

今晚無咩信心
炒飯騎皇派1個100

第一場已落拉西100
中左派女朋友巴打

今晚無咩信心
炒飯騎皇派1個100

派埋我
而家星島咁好 係投注站門口派馬報

下 屌
仲我用6蚊買左份星島

星島6蚊咁平 ?

乜唔係份份報紙起碼8蚊咩 ?
中左派女朋友巴打

今晚無咩信心
炒飯騎皇派1個100

派我

我派5個1百

孖寶以小搏大

我跑完係唔開心 提款機輸少少無左成千

勝利導航係咪奸仔達

呢場 我聽左當家同霍清買Q
百勝龍 翩翩 年年

勝利導航係咪奸仔達

百勝龍 翩翩 年年

聽下我肥獻唱先啦

今晚無咩信心
炒飯騎皇派1個100

派我

我派5個1百

今晚炒飯 你醒少少先有得派

孖寶以小搏大

我跑完係唔開心 提款機輸少少無左成千

有時係差少少就係少少
呢場我記得我輸錢的
比馬會當提款機就有份

我學生哥儲左成個星期飯錢 要拎去賭了

我都係學生哥 賭二百幾都覺好大 同我老豆一齊賭好興奮

望住部電視一齊叫
老豆不賭

你老豆講得有道理
10蚊都係想刀仔据大樹 緊係扒冷
一個賽馬日跑咁多場馬 專攻一兩場去博佢爆
我都係學生哥果陣學賭馬 100-200玩一日
果時手多差唔多場場賭 去到埋單都係豬多

宜家轉左個玩法 都係100-200玩一日
不過就推晒落一兩場玩 贏輸都收工
逍常會揀尾果幾場先玩 起碼唔驚自己唔服氣再入錢

百勝龍 翩翩 年年

聽下我肥獻唱先啦

係街了 唔想比人打
學生輸緊波2000+蚊
我多數玩連贏位置 小小本慳得
鐵三角一樣
學生輸緊波2000+蚊
鐵三角一樣

巴定絲

百勝龍 翩翩 年年

聽下我肥獻唱先啦

係街了 唔想比人打

唔聽下我肥唱
點贏錢啊
學生輸緊波2000+蚊
鐵三角一樣

巴定絲

你話咩就咩
學生輸緊波2000+蚊
鐵三角一樣

巴定絲

你話咩就咩

望住部電視一齊叫
老豆不賭

你老豆講得有道理
10蚊都係想刀仔据大樹 緊係扒冷
一個賽馬日跑咁多場馬 專攻一兩場去博佢爆
我都係學生哥果陣學賭馬 100-200玩一日
果時手多差唔多場場賭 去到埋單都係豬多

宜家轉左個玩法 都係100-200玩一日
不過就推晒落一兩場玩 贏輸都收工
逍常會揀尾果幾場先玩 起碼唔驚自己唔服氣再入錢

我自己玩位置q 多 買十蚊廿蚊咁玩 成日都係用雷狗膽 中就得8 90 蚊 輸就輸得幾多 忽然覺得位置q 都好難玩 冷既位置q 都唔係派得多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞