[騂龍天合]一月廿五日快活谷夜賽討論區

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
尾場東方快車/勝飛係幾好,我會要埋好加加
上季減分回氣,莫雅跑過place 個場用得幾盡,佢過谷草都賺級數,呢隻馬賺d級數Anabaa 既子嗣,谷草好醒
馬房特登跑谷,有草地,有大閘,日日外圈踱
個馬主又醒,你地真先生啦
我要史佩加

4檔都係2疊 狗蘇
雖然對手唔強 大熱就一定 博冷好d

均速大步馬 跑1650
真係要靠級數贏 唔係3置無咩問題
隻馬好忠心 鐵馬

串勝飛

兩隻都拖 贏好難講
東方初跑谷 勝飛田好過谷

同場有批谷草頭馬嚟

均速大步馬 跑1650
隻馬好忠心 鐵馬

串勝飛

兩隻都拖 贏好難講
東方初跑谷 勝飛田好過谷

同場有批谷草頭馬嚟

上季減分回氣,莫雅跑過place 個場用得幾盡,佢過谷草都賺級數,呢隻馬賺d級數Anabaa 既子嗣,谷草好醒
我要史佩加

有冇3x4WP提供
輸到個腦實晒 諗唔到野

唔係講笑 東方快車我心郁 會拖的

4檔都係2疊 狗蘇

均速大步馬 跑1650
隻馬好忠心 鐵馬

尾場除左7,10 秤但少少
其實真係隻隻都有機
數到冷門邊線

好加加手術後出,體力又好磅又輕
閃電王 一次比一次靚 愛護馬匹協會會長今次都幾認真
真先生次次都意外多多 1650 強配
可爭不穩

要得開心駿馬就要愛護馬匹協會架啦
大情人 開心神狗 實要啦
我要史佩加

有冇3x4WP提供
輸到個腦實晒 諗唔到野

1 2 3
我要史佩加

有冇3x4WP提供
輸到個腦實晒 諗唔到野

開心神狗wp
大情人wp
你知我意p/罕曾見wp
我要史佩加

有冇3x4WP提供
輸到個腦實晒 諗唔到野

1 2 3

等緊包膠再偷一場
我要史佩加

真先生拖史佩加 第3係比卡超
我要史佩加

有冇3x4WP提供
輸到個腦實晒 諗唔到野

開心神狗wp
大情人wp
你知我意p/罕曾見wp

用大告過關要幾大勇氣
我要史佩加

有冇3x4WP提供
輸到個腦實晒 諗唔到野

1 2 3

等緊包膠再偷一場

包裝鬥士上次個wp我食得好應,今次操練無草地,打左兩場硬仗了
天合 好似無人講

4檔都係2疊 狗蘇

均速大步馬 跑1650
隻馬好忠心 鐵馬

尾場除左7,10 秤但少少
其實真係隻隻都有機
數到冷門邊線

好加加手術後出,體力又好磅又輕
閃電王 一次比一次靚 愛護馬匹協會會長今次都幾認真
真先生次次都意外多多 1650 強配
可爭不穩

要得開心駿馬就要愛護馬匹協會架啦

Agger
邊隻贏同輸都有理由揀咩
閃電王個檔 令我要再諗諗
天合 好似無人講

方仔頭號fans 包裝大師
我要史佩加

有冇3x4WP提供
輸到個腦實晒 諗唔到野

開心神狗wp
大情人wp
你知我意p/罕曾見wp

用大告過關要幾大勇氣

我都唔想揀,但係你睇左操先啦
平時我都好憎佢,你知嫁啦,但隻馬真係好
天合 好似無人講

摩門教教徒,
方仔輸我唔少錢,不了,背叛左
谷草我係佢fans

個次光速銀桂行沙圈,起雙飛打腳真係勁好丁
女朋友再叫我撞車去
天合 好似無人講

摩門教教徒,
谷草我係佢fans

天合真係好撚on9
來港90分
跑4季都唔識贏 上季終都仲係90分
女朋友再叫我撞車去

有女 可恥
女朋友再叫我撞車去

女朋友巴打 一齊嗎
天合 好似無人講

摩門教教徒,
谷草我係佢fans

叛方
你同佢共過存亡
女朋友再叫我撞車去

有女 可恥

無當家點養女
女朋友再叫我撞車去

女朋友巴打 一齊嗎

聽晚賭唔到即場
早飛會買少少 應該會拖佢
天合 好似無人講

摩門教教徒,
谷草我係佢fans

叛方
你同佢共過存亡

亡左啦,寶正寶個次真係國破家亡
等佢幾時出再亡過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞