[騂龍天合]一月廿五日快活谷夜賽討論區

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
大外檔敬無極先過綽綽有餘直追騂龍,過終點,敬無極爆

扒文啦

我出左幾場分析,參考下

求整合
成人台個分享post

齊來迷肥啦喂!!!
包皮死撚開啦
成人台個分享post

又見到包仔條淫棍留名

齊來迷肥啦喂!!!
包皮死撚開啦

嘉琦bb好有氣汁
各位手足,我正式宣佈大情人大船做好安全檢查,各位可以放心大車
今朝出大圈踱步,有6-8賠就車得win place

好 g持 買全餐 孖寶 用上場射落黎定射下場好 兩場都唔識睇

齊來迷肥啦喂!!!
包皮死撚開啦

嘉琦bb好有氣汁

企係 人地兩公婆中間係咩心態

同肥鬼之子玩下先啦
女朋友係貓吹奏多次jump水
只限拖/位置

炒飯 部撚
康樂神駒 海利多
快樂寶貝 爪皇烈焰
金鹿 正本雄心
真先生

鬥氣飛
騂龍 W
牛精叻仔 W

最無信心既一次

我有跟你買四季旺 2串1 蒙古王 繼續吹奏

叛方
你同佢共過存亡

亡左啦,寶正寶個次真係國破家亡
等佢幾時出再亡過

方仔下期似樣

年初三大賽日

我另一愛寵美麗大師係咪要連捷G1
不過我睇獎星同詠彩 有機贏佢

上場g1 布文騎好啲有機贏埋
詠彩又係要睇際遇...同埋好似真係唔係好夠堆質新跑
女朋友係貓吹奏多次jump水
只限拖/位置

炒飯 部撚
康樂神駒 海利多
快樂寶貝 爪皇烈焰
金鹿 正本雄心
真先生

鬥氣飛
騂龍 W
牛精叻仔 W

最無信心既一次

我有跟你買四季旺 2串1 蒙古王 繼續吹奏

原來有清跟我四季旺 好感動

不過今次無信心
包裝當家揀啲馬好惡
大情人吹奏係路程少2200,一定最岩腳法,千八都嫌短
呢系馬用潘頓,分分鐘好過Paul so 同潘
我唔明Paul so 有咩正氣,條友馬房有就去,無就唔去,擺明有參與過關業務
仲有大情人星期六咩事,你睇下,果日有谷閘,尻潘操完佢先過快活谷試閘,好撚重視
,輸我無得怨,佢自己浪費心機
第二賀賢出馬多,有配合嫁,睇下過咩馬
聽日如果出大圈踱,真係車得

開心神狗等佢三班,我上季輸過佢錢,前季贏過既俾返佢

我初頭睇佢操,辣到癲,21秒幾既拍跳,苗既手法係咁

隻馬好耐無試過咁做功夫,我以為佢跑泥地千二,1月18個次,俾左金太陽跑,馬房又唔去,咁係呢場啦呱

頭場冷馬唔少,唔係太分明既賽局
高山威龍好,有咩好,流完鼻血,做到功夫,休出賺體力,好檔有賠率
金威利,我覺得佢賺d班,未至於5班要捱打,跑過place 都好
快趣的正如當家講,落草地多過落泥地
馬房有心機操,輸錢都好,誠意搭救

三場除左吹奏個隻大情人外,冷馬我要Tigerhill個外孫,佢係我一定要拖既馬,高柏新黎講操練好正常,有課草地,係呢d路程嫁嗱,有賠率拖啦,快樂神駒我都會揀

海利多個win 馬房食得好應,我估佢會收下,你諗下獎門人食得幾應,千六萬,佢隻馬叫卡加動力,你諗下補返條馬數未

六場,我揀你知我意有十賠就好,有兩個草閘,愛護動物協會會操馬,俾佢呃啦
正本雄心,馬黎得快,後生仔有前途

七場,無咩馬可以揀,罕曾見啦,當家講左point

講埋第八場就休息

開心神驅吹奏過啦,再吹啦2檔季初係同咩對手跑。

跑寶貝跑郭能揀騎好撚神經刀,我真係覺得佢要拖,especially 配外藉大師父

勝一籌我睇晨操睇,我覺得佢好怪好睇唔透,你話今日內圈我就飛,屌大圈30秒,好奇怪。
大摩好少馬排位朝跳一段30秒幾,你話三段同草地,真係唔出奇,我腦海中好少馬咁操

至尊無上,星期四報名朝草地,星期六加課跳兩段,星期日同今日都係機場同內圈,我睇何良馬好耐,正常好大機會係星期日跳,或者星期一就草地咁。
我咁估啦,聽日佢好有可能加課跳一段,如果踱步就唔拖佢。外圈我就要拖一票。

魔佬就一定熱啦,我唔貼啦。
飛廉之子,海都巨星睇賠率而拖
飛廉之子跑得返,用柏寶就唔同講法,之前就華將,依家就俾佢呃啦

海都巨星操得辣,有草地,有快時間,21-22秒好快,呂健威真係操到好辣,佢有腳患都咁操
傲行者

講真呢隻就真係搏冷既 因為血統黎講 雖然老母個邊愈長愈好 佢自己係外地都係跑2000先識贏 但問題係其他對手好多老豆老母都係長途馬或者已經證明跑到2200 所以呢樣只係值搏既理由

之不過呢隻馬都有兩個優勢 其一就係體力
同場其他馬好多今季都跑左四五場 都係季初已經開始密密跑 仲要已經去過馬或者一連幾場咁搏馬 體力上已經輸蝕 雖然海利多上次贏過hahababa 但都係驚佢谷爆左
相反傲行者就十二月尾先初出 仲要跑到on99擺明唔係去馬咁 相對上體力會比較好

如果以上面個點去睇 當然大情人今季都用得少 體力上都好充足 但係照班底計就見左底了(連神算黑B呢隻三班都贏得咁辛苦既垃圾上次都彈甩到大情人 )仲要唔知拉馬師會唔會玩野

咁另一方面就係班底問題 開頭都講到有d馬係證明過長途係得既 好似快樂神駒同非常堅咁 但贏既對手唔係四班馬就係處女馬 大情人康樂神駒個批雖然2200上過名 但始終跑咁耐都贏唔到都係會擔心質素見曬底 反而傲行者就熱身跑過下幾場 仲未知係燒山又一隻水魚定係去到達羅素咁勁 係呢個情況之下 不如搏下傲行者係有料到好過

方仔下期似樣

年初三大賽日

tommy騎獎星,有冇人知威仔邊個騎?田雞?

點睇我超呢隻垃圾

霍利時食撚屎
睇下我超細佬我年既表現就知係霍利時唔識練

霍利是今次手馬都唔差 頭兩場果兩隻都做好多功夫 睇死佢又3344

叫佢食屎啦
依家俾爪皇佢練都唔知會唔會練到變三班

方仔下期似樣

年初三大賽日

上場佢出灣之後 有啲尷尬 夾左係醒目同壯思飛
比美麗大師走甩就無了

我覺得今次獎星有權殺美麗大師
兩隻都好鍾意 不過都係最愛大師

年初三大賽日

比美麗大師走甩就無了

你班惡馬比威仔贏場g1光榮退役啦好嗎
大情人都走唔甩但應該好撚熱

應該唔會有包兄希望既6倍 不過都希望有5倍 雷蔡揹多d飛啦希望

應該唔會有包兄希望既6倍 不過都希望有5倍 雷蔡揹多d飛啦希望

依家有10賠
4場泡泡達人大熱
三場冷馬tigerhill外孫係講緊邊隻

上官網一睇就知

上官網一睇就知

仲愛唔愛蘇狗

比美麗大師走甩就無了

你班惡馬比威仔贏場g1光榮退役啦好嗎

不了
大師要連捷 不過馬會啲宣傳吹奏到癲曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞