IT 討論區(48)最強工種,FG25K,你!敢唔敢成功?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
少少comment, 點解用getsalary() method? 應該用 job.salary property
高人工又話要ot
低人工又話比狗做
呢啲implementation嘢是但啦
因為要問先知價,唔同property一早寫落任睇
compiler應該直接shortcut咗佢
反正都係比狗做直接出咪得
職業病上身
果然係做it9材料
用method唔會shortcut喎
如果你呀爺做it
你呀爸做it
到你果代又係做it

會點?
冇可能,因為第一代已經識唔到女而絕後
啱啊
我而家就要係同一份俾 3個 vendor 掂過嘅 code 上面做 development
份 code 6年就俾 3個 vendor 掂過哂真係威9風

呢d極品留番俾vendor搞
complier optimization巴打有料
俾 3個 vendor 搞完之間唔知點解又要斷斷續續俾番 inhouse staff main
來來回回好幾次
返工先嚟講啲野有幾 urgent 我心諗你抵撚死啦
呢D我彩佢都費時
咪由佢死lo
一日八個鐘 做咗 啲 urgent 野咪影響其他野囉
刪左Google Play商店
咁我點裝番Google Play?
同多啦a夢點樣自己幫自已換電一樣
其實呢啲仆街縮數文化好撚多公司都係咁
我當你18K請兩條友都已經要36K,仲未計兩條友福利又雙計,
咁佢不如出30K請一個,見到FG 30K已經唔知幾多人雙眼發哂光仆去做啦,其實就一個人做緊幾個人份量嘅野
上網down ,再唔係電腦down咗個apk再放去手機run
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞