IT 討論區(48)最強工種,FG25K,你!敢唔敢成功?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
如果部機.apk檔案都唔識認,點算
新機刪左IE點上網
usb調試模式
curl +html
屌佢老母 有間agent叫nityo infotech 日撚日都有唔同既阿叉打黎用勁撚重口音既英文問你想唔想轉工

block撚左佢公司電話就whatsapp問 block埋whatsapp就竟然開張太空卡打黎問 次撚次都用唔同電話號碼打黎搞撚到我完全認得哂佢地每個人吧聲
咁痴線 咁狼死
巴打係千年難得一見奇才
三顧茅廬
屌佢老母 有間agent叫nityo infotech 日撚日都有唔同既阿叉打黎用勁撚重口音既英文問你想唔想轉工

block撚左佢公司電話就whatsapp問 block埋whatsapp就竟然開張太空卡打黎問 次撚次都用唔同電話號碼打黎搞撚到我完全認得哂佢地每個人吧聲

呢間係咁仆街
我狂fuck your mother先肯stop
拎私隱條例兇佢就得
用email聲明話你唔會再使用佢地公司嘅服務同要求刪除履歷同所有個人資料

Nityo Infotech Services Ltd
701, 7/F, Tower 2,
Silvercord, 30 Canton Road,
Tsim Sha Tsui, Hong Kong
Phone: +852 63734854

佢再打俾你就私隱專員公署見

———————

呢間好垃圾,專出secondment
問佢俾唔俾到某個價,佢話俾唔到,一話唔洗佢就即刻有
出secondment 唔緊要,唔好當人傻仔唔知價先得。食到咁盡大家冇癮
chur到咁
直接幫佢報啦仲忍乜
又到聖誕節
d公司搞聯歡會 同事可以攜眷出席
IT部個個唔報名
個個番屋企打飛機
仲有年尾公司週年大會
IT9一定坐近廁所最尾果枱
要幫手set 投影機 做遞 做執場
成晚人地其他部門溝下女吹下水
it9周圍跑做影相 冇得食
咁我又覺得30k請一個頂兩個係雙贏喎
唔怕 有777幫手 IT9 D辛金已經冇咩上升空間
好的 唔該巴打 岩岩已經出左email 希望真係會甩難
比唔到佢咪可以食多d個差價囉
咩呀 唔抵得fg 25k?
做半年一年跳一跳都3皮啦
高人工過6,7成it9先
如果真係吹兩野就有個offer,d bba狗就唔使失業啦

呢到一時又話港資要fg 18般武藝,一時又話吹兩野有offer,玩咩

同埋唔夠人係唔夠有料嘅人,如果求其請,邊可能唔夠人。呢個前題底下,根本幾多bba都唔影響,仲有唔好神化吹水,如果吹水咁易拎offer,d吹水老屎忽就唔會賴死。你唔識tech,一問你就穿啦,如果係唔問tech嘅公司,咁我相信唔影響正常cs人
同意,對自己有信心根本無嘢好驚,反而仲好,大家一齊幫手推高個數
見到不知幾開心
之前仲係14k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞