召喚熱愛淘寶的「45」請講產品

1001 回覆
12 Like 30 Dislike
爸打心態真係好
我份人本來就係好chur樣樣野都要趕要急 所以成日躁底
我total 22張單 16張到左集運倉但未出到貨落黎 仲有4張聽日到齊再集
淨係差呢兩間連貨都未發
諗緊一係等佢遲發貨就算 反正下星期貨運高峰 佢出到貨我都驚唔見/運廿年先到倉........

咁快睇定雙12 有咩好推介啊
我都係!未發貨個間係文具咋!唔信佢好生意到出唔切貨囉!客服問佢野仲要唔覆
有無Ching 有淘寶智能手錶推介?$300到
thx, 但係睇過D款麻麻地
想要類似呢隻咁
定係要有成條柱係到先好用
Yeelight皎月LED智能吸顶灯 用緊480

依家淘左隻650 $699 天貓直送到港 比香港買平好多
華米運動手錶青春版?
賣399人仔
有冇男裝jogger/chino pants
之前有人推介間鬼面潮品想搵多幾間

【鬼面潮品港潮原创】,復·制这段描述¥4LtIb9ZsmMS¥后咑閞👉手机淘宝👈或者用浏览器咑閞https://m.tb.cn/h.3lxSX08查看
舊公司買過 Loctek乐歌 平價款,都OK 嘅
我就係嗰啲卡左係中轉站嗰啲人
12號卡到而家
到尋日真係chur到佢發貨
我想問有無人用過buyup個鑫寶 見佢咁平係咪唔多好
同埋有件貨11號買但係未攬收 係咪正常
咁都叫平
未攬收正常
如果成屋小米就
黑加智能手环彩屏,有NFC
天貓超市星期六到底派唔派件嫁?
打去物流客服同司機,兩個都飛留言
有事要出去,到宜家都無電話
小米空氣機2s...11/11買
宜家仲未集運到
派件派左全日都仲未派
前年,
一代 香港小米網買 好抵 重平過淘寶.
最重要係三腳頭, 過咗香港政府測試.

lg34吋21:9mon 1979人仔 用咗一年冇病冇痛
EW277HDR
for ps4
我用左兩年,覺得唔錯,最要係收貨點好多,屋企附近有
官網買?
有冇去如風逹個網睇下, 淘寶唔識UPDATE如風逹個物流架喎
貓超by 4px前幾日凌晨轉status派件中 ,直到果日夜晚九點送到 參考下~
天貓官方4px好正
日日打黎 sms whatsapp催我收件
我又唔得閒收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞