召喚熱愛淘寶的「45」請講產品

1001 回覆
12 Like 30 Dislike
用其他card try try
試左,都係唔得
你 acc死
交hkid call上去收sms解

上年我call過一次
上網睇啲人話24小時後就會解鎖
有冇巴絲打遇過?
好,我會試下
唔該大佬
報告 天貓魔投到咗好正 細細個 99 人仔好抵玩. 滿意.

用 IOS 12.1 TV out 成個UI .
睇原生 相冊 , 影片. 好順暢, 重要高清. 同步.
google map . 動新聞, 無問題,
但係睇唔到 google 相簿 APP.

睇youtube app , 唔掂, 應該係封咗.
要用 瀏覽器, 上utube 網睇,
如果你係 m.youtube .com . 全屏唔係高清,
要用 www. youtube.com . 就會睇到 1080P 以上影片.
例如 可以用 Puffin Browser 變為電腦版就睇到

大致上滿意, 啱晒我部 舊式上唔到網幾 TV .
睇youtube 1080P 以上好流暢, 好清, 無LAG 機.
ROUTER 連 5G. 100MB 寬頻.
天貓魔投
android 手機 睇佢指定果堆 電影APP 都好流, 唔錯.
但唔可以成個 UI 投射出來.
用小米手機, 原生相冊都可投射到 影片. , 相.

睇youtube .
去 play store 下載. 第三放投射 APP.
如 cast to TV 都可以高清投射.

冇有好用投射APP 推介. . 可以分享一下.

如果電視可以有接收投射功能, 呢嚿野真係冇乜用.
係啱我部舊式 TV用, 重要好好用, 唔係垃圾. 平平地抵玩,
旅行片放上電視播.
99買部tv盒好過
唔該哂巴打,詳盡介紹!
我仲未集運返黎,我主要係比家人睇utube,見你咁講都放心,你覺得用ios睇定andriod機睇好?
IOS 好好多, 成個UI 投射, 打機都得.
AN 機要靠 投射APP 發揮. 要自己搵.
投射助手 幾好用,投射相, 效果算收貨.
cast to TV 睇utube 1080P 都對口型,冇延遲.

不過都好少用,. 有時去完旅行, 放吓片落部52吋TV , TV 無內置接收投射功能.
其實有個小米盒子. 封灰中. 又要插火牛好煩.
都係呢嚿野方便.
急急急 請教下淘寶買野如何最快到港
特登避開雙11買左2件貨,都係浙江運過黎,有無可能12月1日前收到?

賣家仲未發貨,多次催促佢,都話會盡快。。

如果佢11月尾到左hk,我可唔可以直接去SF個倉拎?因為我12月1日前一定要 [cry]

目前揀左 SF集運,直送會唔會快D?
想快一向都係順豐直運咖啦
不過都23號 仲唔發貨
係我就退咗佢 第二間買過算
隻qcy藍牙呢幾日左邊成日突然沙聲,要reconnect
你邊係避開 雙11之前先叫避開
adidas終於到貨

條褲180 中碼褲長啱啱好

Ub4 著落完全冇頂腳 比預期舒服

兩樣嘢加埋四舊水人仔唔使 今年雙11真係呢幾年最有感覺

題外話 官集居然隔日就到 13號集過一次明至 係咪請多咗好多人...
啱啱加錢 叫內地買家幫我用順豐送但好似冇得轉順豐直送
你件野係違禁品 正常都比~~~
你件野係違禁品 正常都比~~~
由 qcy q29 升上 t1 青春版, 提升好多。
價錢平咗好多,估唔到做到 99 人仔。
唔洗按 開機製 極之方便。 同 少斷線 同干擾。
呢幾點已經收貨。
重要細細粒咗。電池盒電多咗成倍。

其他 控制多咗上一首歌。
同磁石吸落盒。

缺點係得黑色。如果多色更好。
q29 = 終極on9
個盒會走電 差完一日唔用就無電
咩年代
有冇人T1試過睇片 一轉其他片就會斷connect
下下要放返右耳落盒好煩
試過跟說明書撳實10秒重reboot都冇用
係咪應該寄返去換
t1 福仁行貨 賣 158..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞