召喚熱愛淘寶的「45」請講產品

1001 回覆
12 Like 30 Dislike
日本SIM 上次用 自由鳥 12蚊日 好抵玩,上網又快, 唔洗上淘寶買.
之前買過 docomo 百度卡 好慢, 但基本上都用到就算.

但呢期 自由鳥加價去到 $15 /日....我諗要轉會.
正版個隻特價都好似呢個價錢喎
正版係邊隻
飲食台咪有
貪佢有得逐日買 如果要平就wifi蛋 有時平到8蚊日都有
今日喺荃灣先見到500蚊有找就有
不過冇留意咩牌子
嘩 到個post做緊500蚊特價
上次打風班機延期, 要住多晚 ,
之後用佢個APP 買多日 12蚊.
發揮到呢個功能...
華為出左隻99蚊人仔
同埋佢速度算快同收得幾好 我有fd買張7日既好撚慢 佢轉珠都玩唔到
有冇巴打用過魔宴呢個牌子既耳機?d色幾靚
【Sabbat魔宴X12PRO蓝牙耳机5.0版 运动耳塞式无线苹果防水迷你超小】https://m.tb.cn/h.3MZfuWh?sm=b5cb8d 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥51tHbOijjUW¥后到👉淘♂寳♀👈
有無人買過鬚刨?
去旅行有好多剃鬚刀拎返黎 有排用,所以無買過鬚刨
未用過貴野, 之前用飛科
雙十一買左小米, 都係差唔多, 小米用USB差電方便啲咁囉
你要買正貨先得, 著咗3年買咗3次. .
條J 健康咗. 滑咗. 起機後又硬咗.
去日本邊度都用到自自鳥?
15蚊日算底屌?
係, 用 docomon台。
,12蚊。。之前。。。。
用完一年內可以 增值 。保留番張卡。可以去唔同國家用。
有無巴打係呢d舖買過波鞋?
同一對鞋Nike天貓同佢差成300人仔一對
會唔會係假野?博唔博得過
呢d 唔好信啦
肯撚定係假
報告 換咗電話 845cpu . 硬件勁咗, BT 接收力強咗.
QCY T1 春青版 BT 5.0 依家睇utube 做到零 延遲. 滿意.
原來又關電話事.
一月去日本可以買幾張喎咁
今次 200-20 係點拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞