召喚熱愛淘寶的「45」請講產品

1001 回覆
12 Like 30 Dislike
無錯!
估唔到淘寶 波鞋咁正. 以為係次一級正品.
買氣墊果類 , 都好舒服.
618, 雙 11 , 真係必買一對.
以前成日驚假鞋, 一直冇買到.
報紙佬一講淘寶就得於 假貨, 次貨. CHEAP 野.
班友OUT 晒, 時代已經唔同.
如果係假鞋假都咁真, 完全值呢個價. 滿意.
咩鞋
NIKE , addias , ASICS
香港大陸電壓一樣
買個可以插兩腳既萬能蘇就得
位小朋友應該成世未離開過香港
想買個MON架,請問有冇咩好介紹
以後唔會再用淘寶官方4px 派送員好撚A問題

http://lih.kg/bFjrrS
官方天貓?
呢間好似出名閪嘢嚟
你要問既應該買之前就要諗左先

電壓呢d小學常識都有教, 你無能力google解答到咩
我d Reebok 應該聽日到,到時包膠一下。
D18就集運落緊黎,估計星期一派
有無咩lightning to 3.5mm轉插好
見綠聯個條好多人話一個月就用唔到
原裝個條超易壞 換到炆
當然係天貓 NIKE , addias , ASICS 店, 最有能力減價,
( 唔係天貓直營),
因為同廠攞貨, 佢地同代公廠有關係.
但係新款簽咗約, 唔可以減咁多, 會影響其他國家銷量,
所以想買新款都係香港買算
依家已經太遲,
雙12 冇減咁多,
可以再等多半年, 為 618做準備.
kz 有出mfi 耳機線,買埋對耳機就可以用
天貓包郵直送香港
無得簡
魔典
有無人試過淘電腦mon
求推介
天猫魔投,到貨

冇想像中咁lag 播片都ok,99蚊我看得抵玩
睇評測 iphone 好似順好多. .
AN 機 效果希望好少少. 主力 AN後備機用
係iPhone.但仲搵緊有咩睇戲app配合得好d
琴日催過一次 兩間都答我20號前發貨
其中一間仲要買三樣野 淨係出左一樣 另外兩樣唔知想幾時先發
點搞
冇計, 只有等,
你過完呢關發貨後
大陸段會唔會卡住中轉站,比平時耐1,2日
之後到集運倉, 等入庫磅重
再之後 等轉運到港.
跟住等電話攞貨 齊唔齊貨.
已經等咗2星期先到貨.
雙11 就係要練忍耐力, 有強迫症要睇住物流訊息. 不如分散自己注意力將時間做其他野重好 ~~~~ 為雙 12做準備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞