召喚熱愛淘寶的「45」請講產品

1001 回覆
12 Like 30 Dislike
雙十二多唔多優惠?定係多數大鋪大牌子先有?
唔知等唔等好
無事
唔係急咪等
利申 等緊
頂佢 個cs咁樣覆我
為方便同佢講數 所以轉咗殘體 勿怿
我都買咗兩個月
佢寫一年有壞不修換新
家下算唔算hea9我
可能你寄返佢幫你repackage一次寄返同一個比你
唔係掛
認真講句T1幾好用
雖然未用過其他
但so far 方便 音質 電量 我都收貨
不過家下咁樣真係好煩
買過對新我條氣又唔太gur
雙11到貨

USB叉電攪拌機 個樽係玻璃身 6刀片頭 試開都幾正 4x蚊人仔

蒜蓉機 母親話香港買成舊水
佢又話唔要電 所以買呢個 16蚊人仔

最平嘅lightning網織線 好似3蚊人仔

展示盒 我用嚟放細件收藏品
香港唔覺有
好似36蚊人仔
開個陣冇留意係包咗保鮮紙 以為裂哂
佢包得好好 保鮮紙防花(但我未拆 唔知係咪真係冇花)
上下有用發泡膠 又卷咗幾層啪啪紙

仲有塊防水台布 不過母親已經收起咗

就咁多 但我以上堆嘢其實同雙11好似冇太大關係
冇點平到
我用左幾個月都係間中reset 幾次,$99無投訴
雙11到貨

USB叉電攪拌機 個樽係玻璃身 6刀片頭 試開都幾正 4x蚊人仔

諗唔明點解連攪拌機都要發明USB叉電既款式
其實我屋企有2個攪罐機
一個嫌太大個 拎嚟拎去好煩
一個就好q嘈(我屋企長期要好靜) 同埋開始覺得唔夠力
所以母親話買usb 方便匿埋用
我試開都幾靜下 唔錯
同埋我諗方便返工啲人用
試吓用其他電話 試咗有冇呢個問題圥,
如果有要維修保養, 有上開大陸玩就冇問題,

你呢個問題 應該係壞咗.
天貓魔投話網絡異常 可以點搞
咦又係喎 唔醒起 再試下
我咁啱就係星期一去深圳所以先想順手搞埋
打蔥花蒜頭有隻啪啪刀仲方便架
冇,集運一定慢
如果未send

叫佢改sf直接送hk or 大陸關口去自取
你用 IPHONE ?
scan 完個CODE, 入晒 router PW, 按投射後.
IOS 11, 12 係桌面 向上拉 多功能一堆圖示,
選投射選擇番 去天貓魔投. 就得.
1111D野到曬
今年只入左
紫米 usb c $14
紫米 iphone $30
紫米 QC2牛 $19
商用碎紙機 $500

得紫米真係平左
碎紙機買貴左$50
我想轉順豐直送,順豐客服話要賣家自行聯絡淘寶,我問賣家話做唔到,依家兩件都發貨,送緊去呢個地址,請問我應該點做。。我返唔到大陸,佢可以送去近關口既hk?
廣東省 深圳市 龍華新區 觀瀾街道大富路新宏澤工業園順豐倉儲-淘寶集運香港倉@G9INO9B#F2JUFMMALYWC# 地址
天貓魔投 行到 airplay?
又幾好喎? 順唔順?
雙11係蘇寧天貓買左個小米淨化器 佢寄左個榨汁機比我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞