召喚熱愛淘寶的「45」請講產品

1001 回覆
12 Like 30 Dislike
咁有冇淨化器先
有咩萬用刀 /接刀推介

等運到

or cut單唔要
買左一堆野 最滿意都係部小度

聽歌真係好正
你就正,,小愛已經封咗 ip qq 音樂。
幾好用,做到我要求,
投射自己果堆 影片, 相,落舊式 tv.

utube 可以播到高清。。不過對我冇咩用,好少睇。

對於新式電視,可接收投射功能,係冇咪用。
最仆街係無版權都照播
小度 : 我還沒取得xxx的版權 但還是為你試著播放 xxx
chromecast blackfriday 賣2舊水

1舊買天貓真係好笨
一年幾前轉3寬頻仲免費送chromecast tim
2嚿水就唔會買, 諗都唔會諗.
99 人仔 , 都叫做玩吓, 放係一邊備用. 滿意
99人仔都等如110啦.. chromecast 好10倍
有人買過vr
Htc同ps4覺得有d貴
你令到我雙12又有目標
我個魔投...都仲未收到
之前問過人 acer果個好似幾好

不過香港/外國買 平過淘
有對耳機了(無得換線個d) 淨係想搵轉插
有冇黑扣apple watch. 錶帶?
lm
Chromecast 乜都播得
又唔駛驚唔support 同無update
最緊要無spyware

個舊天貓魔投真係幾十蚊買件電子垃圾
放棄vr 吧
熱潮已過,越黎越少game
戴住個頭盔打機已經證實係失敗產品
打j
Chromecast 買來都係垃圾.
其實 兩舊都係垃圾, 我一年只用幾次.

平成嚿水, 識利用佢,, 做到我要求. 已經足夠.
果一刻就變成實用 .
用完放係一邊就變番垃圾
其實魔投得youtube 有問題,其他同chromecast係無分別,十倍真係吹大左.
你想全面用到所有野,咪去美國google store/walmart買,
如果我未買魔投,見到$25美金 chromecast,咁我都會揀chromecast.
而家不了.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞