召喚熱愛淘寶的「45」請講產品

1001 回覆
12 Like 30 Dislike
姐係買個𡃤叭就可以無限聽qq音樂 ?
天貓魔投播唔撚度youtube呀屌
其他都好簡單易用
如果個app支持投屏
可以關mon播
我用緊類似都係淘寶既平價貨,覺得只係一枝會震既牙刷,對清潔作用全無
(唔係投訴,陳述個人體驗)
X2 同你一樣感覺
有無人用過小米電動牙刷?
有冇人用過洗牙機
物流訊息話有件貨12號到倉 但而家都未入庫
問咗集運嗰邊話12號到嘅全部入哂
有咩可以做到

問賣家嗰邊冇人覆 物流人工客服connect唔到
洗牙我都想知.
但沖牙就用過 3款.
插水候款,
高仿P 記 果款
P記松下 伸縮白色果款. 入電池.
直接按退款啦
邊個model 抵屌
私集等左兩日都未執好貨
屌雙11凌晨兩點就俾好錢 拖到今日都仲未出貨
我有件貨都係咁
問賣家拎簽收底單 佢俾唔到 ( 係直情唔肯覆我 )
問埋集運有冇收過 集運話冇
搵淘寶客服講 講晒啲情況 客服就叫我退款
今年雙11嘅運輸情況嚴重過舊年好撚多
有閪經驗都重係處理得咁差
但好on9 佢係有責任幫我追 退款咪益咗佢
賣家完全冇覆過我 得啲濕鳩自動回覆 仲要係天貓旗艦店
今日算係咁, 前2年都出事.
上年唔齊貨, 等咗2星期補番比我,
前年 , 爆倉 . 等咗勁耐, 每一PART 都要等3,4日. 入倉, 過磅, 等上車. 最後都收到人地幾貨, 重記得係兩個暖水袋仔

可能多咗好多私集. 越開越多間, 自取點都多咗好多.
小學生都淘寶, , 成日見到攞完貨, 企係門口拆貨分貨. 鬼咁開心
今年我個間好撚廢 好似未撚遇過雙11 俾完錢等成日先話處理中 等打包
仲講明落完單等幾日先會打包 同遲多幾日先到自取點 唔講以為啲貨要坐船黎
好過上年好撚多喎
今年賣家又快 集運又快

廢撚到

不過再傾會俾人屌
我想問下閑魚係咪用唔到香港支付寶比錢?除左實名係咪冇其他辦法?
有件貨
平時賣50
雙十一諗住有平,直接加入購物車購買
點知依家睇番個購買價係80
佢凈係加雙十一果日
之後即刻減價
擺明昆9人
依家件貨已經入咗我集運倉
有咩可以做 (佢係棣屬淘寶, 唔係天貓)
係 小米MIX3 .
用咗幾日, 幾好, 還可以.
845 cpu + miui 10 , UI 流暢, 打機順,
安兔兔 TEST 咗, 2萬9千幾分, 排第3位, 打抵 94%對手.
影相 DXOMark 103 分 現在排第3位. ..

缺點係好重 218g . 依家做緊後備機.
用咗之後, M 額果堆,已經睇唔上眼. 就算送部 NOTE9 比我, 屏佔已經差好遠.
感覺好似用過 [真藍牙耳機], 就番唔到轉頭.

跟機有個無線叉電, 9.0V 2.0A , 聽講呢個叫 10W 叉電器, 要 99人仔.
火牛頭 12V 1.5A, 應該係QC 4.0 部機支緩
HK 3700蚊, 可以玩到 android機屏佔比極高的電話. 算好抵玩
滿意.
依家接受緊佢個重量...諗緊唔知會唔會變為主機用
我係用支付寶hk俾錢 閒魚有實名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞