林鄭回應美或取消《香港關係法》:香港並非從美國拿很多好處

637 回覆
1226 Like 14 Dislike
唔好咁灰心,你仲有黨呀
On9 而家唔夠名正言順咩?
早幾年已經為咗中國蔬菜改重金屬標準啦

呢個post係咁屌人焦土嗰班都唔知做乜鳩
唔係諗住歐美會繼續做水魚比中國借香港過橋攞著數呀嘛

而家歐美肯正視問題,香港仲有得救
香港前途最暗淡嘅時刻,係國際社會扮晒蟹話一國兩制運作正常嗰十幾年
係咖啦,鬼叫樓價咁高人工又咁低,仲要見唔到上位嘅希望,而家就係唔抵得班地產佬作威作福,吹啊?
內容有道理⋯⋯

爺你老母
成班傻仔五毛係度屌我地玩攬炒
有撚用咩
你估我地係美國高官咩屌你老母
反完我地都改變唔到美國對香港嘅睇法架啦
而家係垃圾支那同港共搞到咁
唔係我地係連登up幾句所以美國咁對香港啊on9五毛
其實林鄭而家係咪可以反手鏈住中共春袋
班傻仔當左連登係香港最高決策人啊
佢地林鄭做乜都當睇唔到 總之就係冇權冇勢既你地衰
講呢d真係痴撚線 你主人(中共)都未敢出聲 輪到你隻狗出聲?
講到好似我地搞死香港咁
支那唔帶頭咁做,班狗官唔個個賣港
侵侵真係屎忽痕無啦啦走黎搞鳩你
班五毛真係唔撚用下腦
五毛幾時有用過腦
美國間諜
收上頭order做野啫,點會有獨立思考?
取消吧!
香港死唔死 有咩所謂
最重點係死因係乜
唔該認鳩清事實先
香港死係因為班撚樣賣港啊屌你老母
最搞笑係 焦土講睇法都要比佢地屌
仲緊張過自己老母比人屌咁款
睇到都覺得好笑
宜家處境係
美國想借香港搞鳩支那
而支那都想封香港呢個走資逃生門
支那d富豪級人物被殺既殺拉既拉
基本上無私營得國營
呢個時候香港根本就係一個用完既condom擺係度
有事唔洗止意支那會救
而且777呢班賣港撚仲好樂意送錢比那
土耳其埃爾多安
五毛出盡力 學下你腦細咁打得先啦
今日啲五毛消失晒
屌 想睇
有無link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞