林鄭回應美或取消《香港關係法》:香港並非從美國拿很多好處

637 回覆
1226 Like 14 Dislike
唔識分共和黨同共產黨?
林鄭高掂7呀。樓爆有望,上車補望!
關係法一取消 你估香港人會點做?
等你擦鞋擦得咁爽
幾條傻鳩去領事館打卡你地就j到行一行
而家臨鄭做實事你同我講仆街唔好喊?

無撚野呀你地 身為本土愛港人士應該一條心撐林鄭發言 盡快取消關係法 令中共無走資渠道而崩潰
知唔知咩係間諜戰?
堂堂美國總統大選,竟然可以俾其他國家影響
你唔覺得有問題?
仲真係咁天真,覺得美國只有兩黨?
兩黨入面有幾多間諜?
兩黨以外又有幾多勢力?

唔好將政治睇得咁簡單
取消左分分鐘連特區護照都無人承認 要攞支那護照
無bno 既含得撚啦
有支那五毛認証,大家識做啦?

又多一隻弱智
連登仔真係好幼稚
以而家受關係法保護嘅現況
去睇將來冇咗關係法
覺得冇咩大不了
覺得焦土重生

係唔係睇CCTVB啲劇上晒腦?
而家係美國同香港割蓆呀
你估剩係冇經濟咁簡單?
一割咗,全世界都將香港視為一國一制
到時你再講句Hong Kong is Not China
都冇人理你
台灣唔受國際承認,但人哋至少真係有軍隊有政權,香港呢?咩都冇呀!
焦土完重生?

唔信就算啦,我真係唔想同你哋一般見識
鍾意話我五毛就隨便話
反正標籤人係中共最鍾意嘅手段
777似有心搞串個party
班廢老,商家佬,政府日日提住不可分割
依家可以得償所願不知幾好
有咩問題?
知唔知其實影響其他國家選舉真係所有國家都有做
只係響美國做既係俄國就特別敏感
同埋因為佢係某程度既不信任國家所以先會特別查
成日用高高在上既口吻講既做乜鳩
真係以為自己識好撚多野?
要譯返做英文,有冇人英文好
好撚串
重唔重生其實我唔關心
只想睇到香港班廢老廢中仆撚哂街咁就ok
完來取消關係法嘅決定係連登議會,明白曬

你嘅見解非常獨到 非一般嘅見識 同埋政治觀
我就當你講嘅係真
但你要記住所以野都係你支那港共做成
dq 又係你港共搞出嚟 馬凱人又係你趕走
我唔知幾時連登變到咁大影響力 原來777都係聽呢度啲意見做野
好啦依家唔通連登仔講2句話唔好搞關係法 777就即刻道歉話冇講過
你要記住依家係香港邊個最撚有權搞呢啲野出嚟

一定係連登仔啦
連登仔真係好幼稚
以而家受關係法保護嘅現況
去睇將來冇咗關係法
覺得冇咩大不了
覺得焦土重生

係唔係睇CCTVB啲劇上晒腦?
而家係美國同香港割蓆呀
你估剩係冇經濟咁簡單?
一割咗,全世界都將香港視為一國一制
到時你再講句Hong Kong is Not China
都冇人理你
台灣唔受國際承認,但人哋至少真係有軍隊有政權,香港呢?咩都冇呀!
焦土完重生?

唔信就算啦,我真係唔想同你哋一般見識
鍾意話我五毛就隨便話
反正標籤人係中共最鍾意嘅手段

原來取消關係法嘅決定係連登議會,明白曬

你嘅見解非常獨到 非一般嘅見識 同埋政治觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞