[TRPG][COC] 長期開團,克魯蘇的呼喚系列(3)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
其實好難: 至於億萬球體......., 你到時候就會知, 睇嚟我哋要加緊準備,因為我哋今晚就要去到凌霄閣( 轉頭同呂太講) 我諗我哋知道你老公會喺邊呀,不如你今日我哋一齊去?
今晚叫囉
動咗
陳子晴入到呂望的房間就聽到其實好難的問題,回答:「你確定嗎?你唔好呃我呀,你呃我的話,我會嬲架,你會死架。」
場外:今日9月30,聽晚先係10月1日放煙花
其實好難: 真㗎!真㗎!攞條啫擔保都得!
不過你老公可能有情婦,畀我哋發現可能會惱羞成怒打我哋,你記得保護我哋喎
佢唔係9月30號召喚?
陳子晴:「好啦,信你地一次咁多啦,如果佢有狐狸精我就殺左隻狐狸精,但如果你地呃我,哼哼」
終於有人發現了
由始至終應該得佢無發現

留名睇人被切啫,拎條啫啫出黎賭得咁口響
都特登問一次你確唔確定
你睇真d,呂太係講你「你地」,唔係「你」
其實好難: 好啦我哋今日過去準備啦, 佢哋聽日先至會到, 我哋今日過去可以set定啲Cam 費事到時佢唔應
今鋪真係要雞雞燉菇菇
切啫啫其實唔難
陳子晴:「今晚去,聽日先見到?你玩我呀?」
係時候做25仔join呂望啦
jj是無價寶
其實好難: 唔.....唔係唔係, 我哋今日過去擺好啲攝影機,咁到時佢想唔認都唔得啦, 以後有證有據佢咪聽曬你話囉!
今次真係要dum條鳩落街
41J擋在兩人中間,好認真咁同呂太解釋:「我們對事件已經有頭緒了,也許是今天晚上過去,也許是明天過去,不過...」
我正色望住呂太對眼:「如果我們被怪物襲擊時沒有你在身邊擋住,死在凌宵閣,或者被你一時興起殺掉的話,你就連找老公的唯一線索也消失了。這樣你願意嗎?」
留名報名下一場
哥倫比亞:你切條啫仔出黎比佢做住抵押先啦
陳子晴:「夠了!總之而家你搵唔到我老公,我就留係到等佢,我唔會再信你地架了」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞