Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (24)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有無人知點樣係apple watch長set用中文手寫回覆?
我試過係返電話轉返原生既中文輸手法
但係都一樣 每次覆tg都要由英文轉返中文
想問各位師兄,我係用緊44mm錶面,想知套唔套到呢個size既錶帶?
https://hellonomad.com/products/modern-strap-midnight-blue
Description:
Size: 40 mm / 38 mm

FAQ:
It works well with Series 1, 2 & 3 (Steel and Sport and Nike versions) of Apple Watch.

applecare就到期
前兩日加五百幾換左隻新S1
而家諗諗下都唔知值唔值
但係3同4既錶帶唔係通用咩?
唔該師兄覆我。
換過粒新電都抵啦 又可以頂多幾年
準備入手
買3定4好? 一般收發msg, apple pay
3平成千幾有啲心動
至少S4 速度快
想長用就S4
點解要加錢噤傻, 我果兩隻 S2 鋼早兩星期先換完,
一蚊都唔使比
各巴打
有問題想請教
因為小弟用緊series 3 nike 既
不過由day 1 已經係好lag機
用左一年左右 仲係好lag機
心血來潮想fix 個問題
想問點先可以順返
換新點先可以一蚊都唔洗比
有冇人都覺得原裝充電線好短
屌你spotify個watch app咁撚廢
一定要痴電話先play到
跟iphone 預設鍵盤
no, 38/40 mm
用Apollo可以飛走電話
Watchchat我都有同樣問題
求解決方法
唔係掛 一米都覺得短
當時出s0嗰時跟機嗰條兩米 長到要捲幾圈
隻s2 apple care 就到期
使唔使整爛佢先換再
換左電話,配對過隻s4,但手錶冇反應,啲app 又唔識自己裝,用電話換錶面又冇反應,明明已經連接咗藍芽,唔知做咩
Watchchat點先有中文鍵盤?
有冇人覺得5.1.1好食電
女仔係咪都係鐘意金色錶身粉紅錶帶?

你地覺得流動網絡重要嗎?

窮撚想買隻serie 3黑色gps版比女朋友,最平
口味好個人
物輕都可以情意重
但俾你條女知你用呢個思維買嘢實屌硬你
反而覺得s4舊電無想像中咁勁
可能我一廂情願以為新model舊電會勁d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞