Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (24)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
做咩姐你
分享下用嘅經歷姐 要討論aw有咩唔值得買嘅去第到啦 呢個係aw用家討論區

(條友係咪長期冇人message佢發老皮啊
呢度任何用家覺得有用/有趣嘅功能佢都話用唔著
根本冇得輸

利申S2開始用,唔會比S0用家遲太多
新手想買隻s3玩下
想問點解係啲二手網會見到有人1800左右放全新s3
佢地點做到呢個價
想問下activity 咪有得較target, 一開始揀左easy 點樣可以較其他選擇
另外想問而家apple store係咪有晒s3/4可以rockin
有性趣想買隻S4
但係諗唔到Nike+ 定普通版好
求各位巴打比啲意見
都應該買太空灰
錢就都係咁俾,視乎你鍾唔鍾意Nike錶帶,反正錶面你可以選擇唔用,轉所有型號共用嘅錶面。
想問下點解down完啲app淨係係手機有
Apple Watch又無?
available個到都唔見有show個app比我install返
force touch可以轉target
iPhone 定aw ?
aw
唔該哂巴打 第一次用aw好多野唔識
一嚟s3本身都係2000頭
二嚟好耐之前有公司送s3俾員工做禮物
平放對佢地冇蝕
想問大家係隻錶應該比錢買邊個whatsapp最好用?
發覺有D app 裝到,有D app 唔得
求救
我覺得性價比係低啲,但幾好用,我唔係咁鐘意下下睇手機,公司野send 野 晒又睇到,開會又可以睇,最正係有女朋友既更加明點玩
買apple watch 係唔係應該要買埋apple care 好啲?
想問下米蘭帶做運動方唔方便
提起手碗説話 Aw activated siri係要你wake screen 左頭個幾秒佢先會detect 你係咪同siri講野 如果你著左mon一陣先講佢唔會理你
如果剩係玩一年可以唔駛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞