Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (24)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
睇簡介好似lte 版先得
係 因為我係lte版 所以就照用咁
你多數邊幾種情況會走電話用?
no need
話成日冇電
no need
直接講
S4 gps版用唔用到suica apple pay架?其實唔計用apple pay增值, 需唔需要連線先可以用到suica?
黑鋁配金鋼錶帶好唔好睇
Premium 既話可以用apollo dl spofity 啲歌離線聽
有watch app都唔可以走電話?
米蘭正D

可以走iphone 下,用到applepay2次定3次
watch 由s2日版開始,可以行西瓜
s3/s4就全世界support
去廁所,冲涼,跑步,游水

冇以上需要,買GPS
但要忍佢Load相好慢
若要在 Apple Pay 中使用 Suica 卡,需要有 iPhone 8 或 iPhone 8 Plus 或後續機型,或是 Apple Watch Series 3 或後續機型。您也可以使用在日本購買的 iPhone 7、iPhone 7 Plus 或 Apple Watch Series 2。瞭解如何在 Apple Pay 中設定 Suica 卡。
我係lte 版但我用個間公司無esim 但未至於需要用aw load 相
想問下有冇人用Spotify加airpod聽歌果陣 收到對講機通訊 之後播返歌會係由iphone出聲 依個情況
係whatsapp/v7 load相

用過就明
有冇充電板推薦?想iphone aw同時叉到電
WhatsApp 點錄音覆啊 ?

我用siri to text,直接入中文

whatspp 係watch上好差
其實多唔多人買Hermes
有新色銀帶
鴨屎綠好man
可以直接用錶個siri 打中文嫁咩
yes
why not?
但冇得改字
終於入左S4,由S0升上去成個世界唔同哂
暫時裝左飲水app,心跳app同citymapper
仲有冇邊D好app介紹w
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞