Apple Watch ⌚️ 用家討論區 (24)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
建議可以apple watch關左呢項功能,重新開機剔返開!
或者可以iphone重新錄多次喂siri會有改善!
係咪要電話開左siri 隻錶先用到siri?
請問而家邊度買xs 256 最抵
要開左電話喂siri 先可以直接係aw叫siri而唔洗噤任何制
csl lte要開esim係咪一定要交$18無得免?
想試玩一個月之後又點cut?
電話入watch個app 入流動網絡 入返個台 再按個i 好似有得取消
試下先!因為全部有關siri嘅野都開哂,所以先覺得奇怪
係唔係人人都祼跑
其實有幾多人用緊lte watch

day one 用到宜家日日戴都冇花過
鋼?
same
猶豫緊3定4好
好少運動 工作唔方便拎電話出嚟 但要成日Check&覆WhatsApp
基本上最需要show到notification 其他都係次要
如果係咁買3係咪已經足夠?

想請教大家
1 係咪無得喺aw主動喺whatsapp搵人?只可以喺有通知嘅時候覆?
2 見好多人都係用Spotify聽歌 如果用itunes聽係咪操作都方便?
3 Whatsapp notification 有無delay?

夠筆直唔洗諗一定4
睇你習慣用咩輸入法覆msg 中文得手寫板同語音轉文字 英文就好d有第三方輸入法
1. 比錢買app有好似係
2. Apple music 肯定方便d 因爲係native support
3. 接近冇 最多delay 1-2秒
鋁咋 唔知點解成日撞到野都冇事
頭先去豐x行過想買4
點知冇貨
點解我iphone calendar有schedule但係aw又冇show出嚟嘅?
巴打條帶喺邊到買
應該係apple
原裝
岩岩買左隻apple watch
但點解d app 裝唔到落去隻watch 到??
iphone 果度click 左install 但係咁轉,轉轉下停左但watch 又唔見有

呢到寫免費 入面就$18
免費或特別的
到撞到花果日就心痛

利申:S4黑鋼,工程仔經常地盤撞黎撞去無花無痕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞