[Gay Post 18] 想不起怎麼會病到不分好歹

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
由今日起,你地要叫朕做[i]閣下[i]或者[i]Your Excellency[i]。明白未?

Yes, your excellency

由今日起,你地要叫朕做閣下或者Your Excellency。明白未?

唔好捉我去關塔那摩呀
由今日起,你地要叫朕做<ins>閣下</ins>或者<ins>Your Excellency</ins>。明白未?

抹完塊地先再講嘢啦maria
係咪想扣人工呀

CIA 已經出發去緊接你,你可以係Guantanamo坐低同我通電話慢慢傾

做性奴?
真係越黎越開始覺得根本冇拍緊拖
佢寧願陪屋企人都唔會想關心下我去左邊做緊d咩
由今日起,你地要叫朕做<ins>閣下</ins>或者<ins>Your Excellency</ins>。明白未?

抹完塊地先再講嘢啦maria
係咪想扣人工呀

CIA 已經出發去緊接你,你可以係Guantanamo坐低同我通電話慢慢傾

等被master扣人工啦

你哋冇搵對方咩
訓覺算

good night

你哋冇搵對方咩

:你做緊咩
:睇緊片
。。。。
:我返到屋企啦 陪下我玩得唔得?
:唔係屋企
。。。。

你哋冇搵對方咩

:你做緊咩
:睇緊片
。。。。
:我返到屋企啦 陪下我玩得唔得?
:唔係屋企
。。。。

可能真係咁啱呢
寧願陪屋企人都唔會想關心下我去左邊做緊d咩

咁認真屋企人都重要

hi, 仲唔瞓
唔准
唔准

ok
平靜的對你熱度退減

咁認真屋企人都重要

我覺得可以陪屋企人之餘
都關心下自己男朋友

唔需要二揀一
唔准

ok

咁認真屋企人都重要

我覺得可以陪屋企人之餘
都關心下自己男朋友

唔需要二揀一

我可以
唔准

ok

咁認真屋企人都重要

我覺得可以陪屋企人之餘
都關心下自己男朋友

唔需要二揀一

我可以關心兩面

咁認真屋企人都重要

我覺得可以陪屋企人之餘
都關心下自己男朋友

唔需要二揀一

我可以

我一定會揀男朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞